Vekterkurs - Lær å bli vekter - Vekterutdanning i Oslo

Kommunikasjon og konflikthåndtering

Vi tilbyr 2-dagers kurs i kommunikasjon, konflikthåndtering og mindset. Kurset inkluderer både teori og fysiske øvelser i gymsal. Deltakerne vil også få undervisning i riktig bruk av tvangsmidler, for eksempel håndjern.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 2 dager

Nasjonal grunnutdanning for vektere

Vi tilbyr nasjonal grunnutdanning for vektere - hele vekterutdanningen. En vekterutdanning fra Sikkerhetsakademiet har et profesjonelt fokus, og er et springbrett for deg som vurderer videre utdanning og jobb innen vaktvirksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 8 uker 23.699 kr

Nasjonal grunnutdanning for vektere (kveld)

Vi tilbyr nasjonal grunnutdanning for vektere - hele vekterutdanningen som kveldskurs. En vekterutdanning fra Sikkerhetsakademiet har et profesjonelt fokus, og er et springbrett for deg som vurderer videre utdanning og jobb innen vaktvirksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen ca 8 uker 23.699 kr

Regodkjenning av vekterutdanning

Vi tilbyr regodkjenningskurs for deg som har vekterutdanning fra gamle modell hvor regodkjenningsfristen startet å løpe fra 01.01.2018 etter de nye kravene fra POD. De som har vekterutdanning etter ny modell må gjennomføre regodkjenning innen 4 år fra kursets sluttdato.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 4 uker

Vekterutdanning - kontinuasjonseksamen (ny eksamen)

Vi tilbyr vekterkurs med kontinuasjonseksamen (ny eksamen). Dette er for deg som har utsatt eller ikke bestått eksamen. Muntlig eksamen vil avholdes så raskt som mulig etter teoretisk eksamen. Dette blir avtalt med den enkelte deltaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 4 timer 650 kr

Nasjonal grunnutdanning for vektere

Vi tilbyr nasjonal grunnutdanning for vektere. Målsettingen er at vekteren skal kjenne til de grunnleggende sikkerhetsprinsipper, samt gjøre rede på bransjens etiske normer og de juridiske rettighetene og begrensningene som gjelder for egen tjenesteutførelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Hasle Oslo, Hasle 4 uker 27.900 kr

Vekterutdanning regodkjenning

Vi tilbyr kurs og eksamen for regodkjenning av vekterutdanningen. For å holde kunnskap om vekteryrket ved like må alle vektere gjennomføre og bestå regodkjenning av utdannelsen hvert fjerde år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 6.000 kr

Regodkjenningskurs - Vekterutdanning

Vi tilbyr regodkjenningskurs - vekterutdanning. Du må like folk å like å være en servicemedarbeider som når det er nødvendig- også må bruke den myndigheten som er gitt deg gjennom kompetansebeviset. Kurset gir deg innføring og utdanning i vekteryrket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 28.11.2022 1 uke28.11.2022 4.000 kr

Vekterutdanning

Vi tilbyr vekterutdanning. Du må like folk å like å være en servicemedarbeider som når det er nødvendig- også må bruke den myndigheten som er gitt deg gjennom kompetansebeviset. Kurset gir deg innføring og utdanning i vekteryrket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 05.09.2022 (+1) 5 uker05.09.2022 (+1) 16.900 kr

Nasjonal grunnutdanning for vektere

Vi tilbyr lovpålagt nasjonal grunnutdanning for vektere. Din vekterkarriere starter med nasjonal grunnutdanning for vektere. Av de som ble uteksaminert fra Avarn Security (Nokasskolen) i 2018 er nå over 8 av 10 i fast arbeid som vektere, de aller fleste i Avarn Security.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 03.10.2022 (+2) Ca 5 uker03.10.2022 (+2) 27.000 kr

Lovpålagt nasjonal vekteropplæring

Ønsker du å jobbe som vekter? Vekteryrket er den perfekte jobb for deg som liker å yte service, jobbe med mennesker, er løsningsorientert og liker varierte arbeidsdager. Din vekterkarriere starter med nasjonal vekterutdanning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 05.09.2022 (+1) 5 uker05.09.2022 (+1) 23000 kr

Nasjonal vekterutdanning - bedriftsinternt

Vi tilbyr nasjonal vekterutdanning for bedrifter. Fra 2018 er det satt nye krav til utdanning av vektere. Disse kravene kommer som et behov for mer spesialisering og større krav til vektere fra det offentlige og publikum.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 uker Avtales kr

Nasjonal grunnutdanning for vektere - hele landet

Vi tilbyr lovpålagt nasjonal grunnutdanning for vektere i hele landet. Din vekterkarriere starter med nasjonal grunnutdanning for vektere. Av de som ble uteksaminert fra Avarn Security (Nokasskolen) i 2018 er nå over 8 av 10 i fast arbeid som vektere, de aller fleste i Avarn Security.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Ca 5 uker Avtales kr

Nasjonal grunnutdanning for vektere - NGV fjernundervisning

Vi tilbyr lovpålagt grunnutdanning for vektere som NGV fjernundervisning. Din vekterkarriere starter med nasjonal grunnutdanning for vektere. Av de som ble uteksaminert fra Avarn Security (Nokasskolen) i 2018 er nå over 8 av 10 i fast arbeid som vektere, de aller fleste i Avarn Security.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 uker 27.000 kr

Regodkjenning for vektere - fjernundervisning

Vi tilbyr regodkjenning for vektere som fjernundervisning. Kurset har en varighet på en uke og vil foregå via fjernundervisning med live instruktør. Vi gjennomgår alle fag i henhold til nasjonal læreplan. Du vil få muligheten til å stille spørsmål og jobbe i grupper med andre deltakere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 dager 5.500 kr

Regodkjenning som vekter - digitalt

Vi tilbyr regodkjenning som vekter på nett / digitalt. Regodkjenning av vekterutdanningen skal avlegges og bestås innen fire år etter bestått eksamen eller regodkjenningsprøve. Dersom regodkjenning ikke er tatt innen fire år, må ny utdanning og eksamen gjennomføres for å kunne jobbe som vekter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 kvelder + eksamen 5.100 kr

 |  1 2   |  Neste side >>