Vaktmesterkurs

Lekeplasser

Vi tilbyr kurs om lekeplasser. Om kurset foregår i våre kurslokaler er det gratis parkering og servering av kaffe/te. Dersom man unnlater å møte på kurs og ikke gir beskjed, faktureres hele kursprisen. Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurs ved for få påmeldte deltagere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 2.700 kr

Virke gravferd fagkurs trinn 1 (del 2)

Vi tilbyr Virke gravferd fagkurs trinn 1 (del 2). Dette er del to av vårt grunnleggende fagkurs for gravferdskonsulenter. Med aktuelle temaer vil du få bedre forståelse, og kunnskapsområde innen gravferdsbransjen. I tillegg bygger du nettverk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Solli Plass Oslo, Solli Plass 5 dager

Virke gravferd fagkurs trinn 2 (del 2)

Vi tilbyr Virke gravferd fagkurs trinn 2 (del 2). Dette er del to av fagkurset trinn 2. Få bedre forståelse, samt utvid ditt nettverk og kunnskapsområde innen gravferdsbransjen. Kurset varer i 3 dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Solli Plass Oslo, Solli Plass 3 dager

Vaktmesterskolen - nettbasert

Nettstudiet Vaktmesterskolen gir deg en innføring i byggteknikk og du lærer om byggeprosessen, bygningstyper, bygningskomponenter og hvordan du forholder deg til krav fra bygningsmyndighetene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 46.100 kr

Rehabilitering av skorsteiner

Vårt dagskurs om rehabiliteringer av skorsteiner som passer for deg med noen års erfaring. Kurset tar spesielt for seg rehabiliteringsmetodene for ulike skorsteiner og regelverket for montering og tilsyn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Alta Alta 1 dag Ta kontakt kr
Kristiansand Kristiansand 1 dag Ta kontakt kr
Lillehammer Lillehammer 1 dag Ta kontakt kr
Stavanger Stavanger 1 dag Ta kontakt kr
Trondheim Trondheim 1 dag Ta kontakt kr
Ullensaker Ullensaker 1 dag Ta kontakt kr

Byggdrifterfaget - nettstudier for fagbrev

En byggdrifter, også kalt vaktmester eller driftsoperatør, drifter og vedlikeholder lokaler, inventar og utstyr i et bygg. Byggdrifteren tar seg av vedlikehold og mindre reparasjoner, mens andre fagfolk tar seg av større problemer ved bygg og anlegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 17900 kr

Graving av grøfter

Vi tilbyr kurs om graving av grøfter. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne en god teoretisk opplæring i forskrift om utførelse av arbeid, kapittel 21 gravearbeid, slik at uhell og ulykker i forbindelse med arbeid i grøfter unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Klepp Klepp 28.06.2023 1 dag28.06.2023 1.450 kr