Vaktmesterkurs

Lekeplasser

Vi tilbyr kurs om lekeplasser. Om kurset foregår i våre kurslokaler er det gratis parkering og servering av kaffe/te. Dersom man unnlater å møte på kurs og ikke gir beskjed, faktureres hele kursprisen. Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurs ved for få påmeldte deltagere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 2.700 kr

Virke gravferd fagkurs trinn 1 (del 2)

Vi tilbyr Virke gravferd fagkurs trinn 1 (del 2). Dette er del to av vårt grunnleggende fagkurs for gravferdskonsulenter. Med aktuelle temaer vil du få bedre forståelse, og kunnskapsområde innen gravferdsbransjen. I tillegg bygger du nettverk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Solli Plass Oslo, Solli Plass 5 dager 10.400 kr

Virke gravferd fagkurs trinn 2 (del 2)

Vi tilbyr Virke gravferd fagkurs trinn 2 (del 2). Dette er del to av fagkurset trinn 2. Få bedre forståelse, samt utvid ditt nettverk og kunnskapsområde innen gravferdsbransjen. Kurset varer i 3 dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Solli Plass Oslo, Solli Plass 3 dager 10.400 kr

Byggdrifterfaget - nettstudier for fagbrev som byggdrifter

En byggdrifter, også kalt vaktmester eller driftsoperatør, drifter og vedlikeholder lokaler, inventar og utstyr i et bygg. Byggdrifteren tar seg av vedlikehold og mindre reparasjoner, mens andre fagfolk tar seg av større problemer ved bygg og anlegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 17900 kr

Vaktmesterskolen - nettbasert

Nettstudiet Vaktmesterskolen gir deg en innføring i byggteknikk og du lærer om byggeprosessen, bygningstyper, bygningskomponenter og hvordan du forholder deg til krav fra bygningsmyndighetene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 46.100 kr