Teleskoptruck i Oslo

Teleskoptruck klasse C1 & C2

Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 & C2 t.o.m. 10 tonn. En teleskoptruck skiller seg fra en vanlig truck med at den har en teleskopbom med rekkevidde på mer enn to meter og kan løfte opptil ti tonn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 1 dag 4.500 kr

Kurs na ladowarki teleskopowe C1 i C2 - polsk teleskoptruck

Ladowarki teleskopowe dziela sie na dwie glówne klasy: C1 i C2. Ladowarka teleskopowa C1 to wózek podnosnikowy, w której górna czesc jest przymocowana do ramy. Ladowarka teleskopowa C2 to wózek podnosnikowy zamontowany na glowicy obrotowej.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 2 dager 5.500 kr

Teleskoptruck klasse C1 og C2

Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 og C2. Kjennetegnet til en teleskoptruck er at de har teleskopbom med rekkevidde på mer enn to meter. I tillegg kan en teleskoptruck løfte opptil 10 tonn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet, Oslo, Rødtvet 28.11.2022 2 dager28.11.2022 6.500 kr
Oslo, Rødtvet, Oslo, Rødtvet 2 dager 6.500 kr

Teleskoptruck klasse C1 og C2 - polsk (kveld)

Vi tilbyr truckførerkurs på polsk i teleskoptruck klasse C1 og C2 på kveldstid. Kjennetegnet til en teleskoptruck er at de har teleskopbom med rekkevidde på mer enn 2 meter. I tillegg kan en teleskoptruck løfte opptil 10 tonn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet, Oslo, Rødtvet 2 kvelder 5.500 kr
Oslo, Rødtvet, Oslo, Rødtvet 2 kvelder 5.500 kr

Teleskoptruck klasse C1 og C2 - repetisjon

Vi tilbyr repetisjonskurs på teleskoptruck klasse C1 og C2. Har du behov for et repetisjonskurs i teleskoptruck, eller ser du etter ny jobb og det er lange siden du har brukt teleskoptruck? Eller trenger du å utvide sertifikater fra C1 eller C2 til C1 eller C2?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 8 timer 4.000 kr

Teleskoptruck klasse C1 - C2

Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 - C2. Hensikten med opplæringen er å gi førere av teleskoptruck en teoretisk grunnopplæring i bruken av teleskoptruck slik at ulykker kan unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 1 dag 3.200 kr

Teleskoptruckkurs klasse C1 - C2, påbygging

Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 - C2, påbygging. Opplæringen retter seg i første rekke mot fremtidige brukere av Truck. Men alle som har befatning med lasthåndtering og truck ved risikoanalyse og arbeidsledelse kan også dra nytte av kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 23.11.2022 1 dag23.11.2022 4.950 kr

Teleskoptruck klasse C1 med mulighet for klasse C2

Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 med mulighet for klasse C2. Når du har fullført kurset vet du alt fra hvordan teleskoptruckens konstruksjon, samtidig til hvordan du håndterer de mest klassiske utfordringene i dine arbeidsoppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Rødtvet Oslo, Rødtvet 2 dager 4.195 kr

Teleskoptruckkurs

Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck. Forskriften stiller krav til at bruker av arbeidsutstyr har nødvendig opplæring, øvelse og instruksjon i sikker bruk, samt at de får opplæring i å forebygge de farene som bruken kan medføre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna 1 dag Fra 2.975 eks mva kr

Teleskoptruck klasse C1 - C2

Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 - C2. Kurset vil gi eleven en god teoretisk innføring i sikker bruk av truck samt god innsikt i prinsippene for teleskoptruckens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 2.200 kr

C1 Teleskoptruck - med løftekapasitet t.o.m 10 tonn

Vi tilbyr kurs i C1 Teleskoptruck - med løftekapasitet t.o.m 10 tonn. Hensikten med opplæringen er å gi truckføreren en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk av teleskoptrucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 4.950 kr

C2 Rundtsvingende teleskoptruck - løftekapasitet t.o.m 10 tonn

Vi tilbyr kurs i C2 Rundtsvingende teleskoptruck med løftekapasitet t.o.m 10 tonn. Hensikten med opplæringen er å gi truckføreren en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk av teleskoptrucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 4.950 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>