Tegne- og malekurs for barn og ungdom i Sør-Trøndelag

I denne kategorien finner du tegnekurs og malekurs for barn. God tegning avhenger mye av talent men først og fremst er det hard jobbing som gjelder og da er greit å starte tidlig.
Et barnekurs i tegning kan også hjelpe barn med å utvikle sine kreative evner på andre områder en maling, form og farge. Malekurs for barn tar gjerne for seg de grunnleggende prinsippene innen tegning og maling, Tegning med blyant, kullstift og oljekritt, lys, skygge, perspektiv, fargelære osv. Ta kontakt med oss hvis du vil at vi skal hjelpe deg å finne ett kurs i ditt nærområde.

Figurative drawing and painting classes

Vi tilbyr figurative drawing and painting classes. Du vil bli introdusert for forskjellige tegne- og maleteknikker gjennom forskjellige tekniker og materialer, for eksempel blyantgrafitter, fargeblyanter, trekull, krittpastell og akryl.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag i uken i 1 måned 1.500 pr mnd kr

Kreativ bursdag

Vi tilbyr kreativ bursdag. Vi kan arrangerer kreativ bursdag med kunst aktiviteter. Det inkluderer alt utstyr og maleri med hjem. Vi kan selvfølgelig bestille f.eks pizza om ønskelig eller mat og drikke, (obs. tillegg i pris) . Ta kontakt for en hyggelig prat dersom du har spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Avtales kr