Liljas Kunst

Det er kurs nesten hver uke. Kursene er induviduelle, dvs. du betaler pr kveld, du velger selv hvilke kvelder, hvilke nivå. På hvert kurs er det ulike motiv, en kan velge de kurs en selv ønsker.
Enkel og gøy online portal, Akryl nivå 0. Info og påmelding: https://artlilja.no/


Akryl - Mix nivå 0-1

På disse kursene lærer dere å planlegge et bilde mht abstrakt motiv, komposisjon, fargelære, fargevalør, samt ulike abstrakte maleteknikker. Alle blir ferdige med et bilde hver, som er godt nok til å selge på utstilling.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld fra 320 kr  

Akryl Maleri - nybegynner og avansert

På disse kursene kan du som aldri har rørt en pensel eller en tegneblyant bli med og male et fantastisk bilde. Lilja maler og viser, deltakerne maler etter. Så går Lilja rundt og underviser en til en for å få til teknikkene riktig.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld fra 320 kr  

Akryl nivå 0, online kurs

Du får: Nytt maleri, fordelt på 6-12 videoer, hver måned! Personlig oppfølging av kunstlærer Lilja Kristjansdottir Mange nye, enkle teknikker, som vil forbedre ditt uttrykk. Innføring i komposisjon, fargelære og fagteori. Kjenner du at dette er noe du kunne tenkt deg å lære?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 450 kr  

Akrylmaleri kurs - viderekommende

På disse kursene lærer dere å planlegge et bilde, videre info om komposisjon, fargelære, fargevalør, perspektivlære, samt ulike maleteknikker. Alle blir feridige med et bilde hver, som er godt nok til å selge på utstilling.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld fra 350 kr  

Akvarell malekurs- nybegynnere og viderekommende

På dette kurset kan du som aldri har rørt en pensel eller en tegneblyant bli med og male fantastiske bilder. Vi alle lager et teknikk kart over mange av teknikkene. Vi maler flere enkle bilder hvor vi praktiserer teknikkene.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld 320 kr  

Barnekurs på Liljas atelier

Hver måned kan barna komme å få malekurs på et ekte atelier, fra en kjempegod maler og tegner. Alle maler samme bilde, som de får med seg hjem etterpå.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 timer 280 kr  

Kurs i maleri, der du bor!

Ønsker du å lære enkle teknikker innen maleri, men lite kurs er på ditt hjemsted? Jeg kommer gjerne til din hjemby å holder kurs, i det du ønsker ! Send meg en mail, så kan vi sammen ordne et kurs. Du som min medarbeider får kurset gratis. Kurs for en helg er 2500,- pr pers. Epost snillja@gmail.co

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2500 kr  

Tegning for nybegynnere og viderekommende

Vi tilbyr tegnekurs for både nybegynnere og viderekommende.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 timer fra 320 kr