Liljas Kunst

Med lang erfaring som lærer og kunstner har jeg et godt utgangspunkt til å lære bort det jeg kan til de som ønsker. Mange ulike teknikker og handverk har jeg drevet med, men i de siste 20 årene har maleriet stått mest i fokus. Regelmessige kurs har jeg hatt siden 2012, både for private, maleklubber og maleforeninger. Jeg er en organisator og gründer, som elsker å lære bort. Dermed blir det endel ulike spennende kurs satt opp. Et ordtak jeg liker godt: "En har det itj nå artiger, enn en gjør det te sjøl"


 |  1 2   |  Neste side >>

Akryl - Mix nivå 0-1

På disse kursene lærer dere å planlegge et bilde mht abstrakt motiv, komposisjon, fargelære, fargevalør, samt ulike abstrakte maleteknikker. Alle blir ferdige med et bilde hver, som er godt nok til å selge på utstilling.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld fra 320 kr  

Akryl Maleri - nybegynner og avansert

På disse kursene kan du som aldri har rørt en pensel eller en tegneblyant bli med og male et fantastisk bilde. Lilja maler og viser, deltakerne maler etter. Så går Lilja rundt og underviser en til en for å få til teknikkene riktig.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld fra 320 kr  

Akryl nivå 0 - online kurs

Du får: Nytt maleri, fordelt på 6-12 videoer, hver måned! Personlig oppfølging av kunstlærer. Lilja Kristjansdottir. Mange nye, enkle teknikker, som vil forbedre ditt uttrykk. Innføring i komposisjon, fargelære og fagteori. Kjenner du at dette er noe du kunne tenkt deg å lære?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 450 kr  

Akrylmaleri kurs - viderekommende

På disse kursene lærer dere å planlegge et bilde, videre info om komposisjon, fargelære, fargevalør, perspektivlære, samt ulike maleteknikker. Alle blir feridige med et bilde hver, som er godt nok til å selge på utstilling.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld fra 350 kr  

Akvarell malekurs- nybegynnere og viderekommende

På dette kurset kan du som aldri har rørt en pensel eller en tegneblyant bli med og male fantastiske bilder. Vi alle lager et teknikk kart over mange av teknikkene. Vi maler flere enkle bilder hvor vi praktiserer teknikkene.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld 380 kr  

Barnebursdag Kurs på Liljas atelier

Bestill kunst barnebursdag hos oss! Bursdagsbarnet får velge motiv vi skal male, og etterpå gjøres lokalet om til disco. Vi stiller med pølser, dere tar med kake og snavel.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 timer 350 pr barn kr  

Barnekurs på Liljas atelier

Vi tilbyr barnekurs på Liljas atelier. Hver måned kan barna komme å få malekurs på et ekte atelier, fra en kjempegod maler og tegner. Alle maler samme bilde, som de får med seg hjem etterpå.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 timer 280 kr  

Gi ditt barn tegnekunnskaper til Jul!

Gi ditt barn tegnekunnskaper til Jul! Her vil ditt barn lære hvordan tegne og fargelegge vakre tegninger

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 6 timer 1.850 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>