ARTtik vil tilby en rekke kreative og innovative workshops og kurs, der studentene kan gjøre seg kjent med forskjellige kunstformer både gamle og nye. Interesserte, hovedsakelig barn, vil også bli tilbudt muligheten til å delta på åpne studioøkter, hvor de kan teste ut forskjellige teknikker og materialer. ARTtiks studio vil være åpent for alle, men vi fokuserer på barn og personer som av en eller annen grunn kan ha fordel av roen og de sosiale aspektene som ARTtik-aktiviteter kan gi. Disse personene kan omfatte, men er ikke begrenset til, studenter, innvandrere, pensjonister og foreldre til permisjon.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Broderikurs

Vi tilbyr broderikurs. Broderi innebærer påføring av forskjellige typer tråd og garn for å pynte forskjellige typer stoff. Man kan også bruke dekorative gjenstander som perler for å skape variasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr  

Figurative drawing and painting classes

Vi tilbyr figurative drawing and painting classes. Du vil bli introdusert for forskjellige tegne- og maleteknikker gjennom forskjellige tekniker og materialer, for eksempel blyantgrafitter, fargeblyanter, trekull, krittpastell og akryl.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 15 ganger 1.600 pr mnd kr  

Grunnleggende fotokurs - på engelsk

Vi tilbyr grunnleggende fotokurs. Dette kurset er for alle som ønsker å få kunnskap om bruk av DSLR - kamera og å få bedre bilder generelt. Vi vil ha teoretiske deler med mange eksempler, samt praktiske deler, gjennom levende eksempler.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 8 uker 2000 pr del kr  

Grunnleggende tegnekurs – fra motiv til portrett – for voksne

Vi tilbyr grunnleggende tegnekurs - fra motiv til portrett, for voksen. Dette 5 ukers kurset er planlagt for nybegynnere og til alle andre som ønsker å trene ordentlig tegneteknikk med blyanter. Ingen erfaring nødvendig.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 5 uker 1.500 kr  

Introduksjon til tegning og akvarellmaling for voksne

Vi tilbyr introduksjon til tegning og akvarellmaling. Dette kurset er planlagt for middel erfarne mennesker som ønsker å fordype tegning kunnskap. For det første blir deltakerne bedt om å ta med seg egne motiver som frukt / grønnsaker, bestikk, stoff eller planter osv. og tegne komposisjonen.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 16 ganger 1.600 pr 5 uker kr  

Introduksjonskurs for barn - tegning - maling - illustrasjon

Vi tilbyr introduksjon til tegning, akvarellmaling og illustrasjonsteknikker for barn. På dette kurset har du muligheten til å trene observasjonen din, låse opp kreativiteten din og ha det gøy ved hjelp av forskjellige materialer og teknikker.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 - 12 uker 1.600 pr mnd kr  

Introduksjonskurs i akrylmaling for barn (7-12 år)

Vi tilbyr introduksjonskurs i akrylmaling for barn (7-12 år). Etter disse tre kursene har eleven laget 3 ulike malerier på lerret og laget seg et hefte med ulike fargeblandinger og øvelser som kan være nyttig å se tilbake på senere.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 7 uker 1.500 kr  

Introduksjonskurs til avslapning og meditasjon

Vi tilbyr introduksjonskurs til avslapning og meditasjon. I løpet av disse øktene vil du lære myke bevegelser for å roe ned kroppen og nervesystemet. Gjennom forskjellige pusteøvelser og enkle meditasjons-teknikker vil du lære hvordan du gradvis kan balansere sinnet.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 60 minutter fra 120 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>