Her finner du sikkerhetskurs av alle slag spesielt rettet mot næringslivet. For eksempel egne kurs for sikkerhetsansvarlige eller mer generelle kurs for vektere og dørvakter. Mange ransutsatte bedrifter holder i tillegg egne kurs for de ansatte om hvordan man skal opptre og jobbe forebyggende i forhold til ran, svinn og tyveri. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.
Bli vekter med PSS Securitas! Vårt vekterkurs på gir deg opplæring i sikkerhet, beredskap, konflikthåndtering m.m Er du serviceinnstilt, løsningsorientert og klar for utfordringer? Ta steget mot en meningsfull karriere der du gjør en forskjell og bidrar til å gjøre verden til et tryggere sted.
Vi tilbyr nasjonal grunnutdanning for vektere. Vekteryrket er spennende og byr på mange utfordringer. Securitas tilbyr nasjonal grunnutdanning for vektere og er godkjent som leverandør av lovpålagt vekterutdanning gjennom vår egen skole, Securitasskolen.
Vi tilbyr regodkjenning vekterutdanning. For å holde kunnskap om vekteryrket ved like må alle vektere gjennomføre kurs og bestå en eksamen for å regodkjennes, hvert fjerde år. Kurset hos Securitasskolen er organisert som e-læring og videoundervisning.
Vi tilbyr tyveriforebyggende kurs. Kurset har som mål å gi de ansatte riktige ferdigheter til å forebygge tyveri i egen butikk. Kurset gir deltagerne kunnskap om hvem som stjeler hva, når og hvordan. Videre gjennomgås hvilke tiltak den ansatte kan gjøre for å motvirke tyveri.
Ønsker du en karriere som Vekter? Bli vekter: et spennende yrke i stor vekst. Kort tid på kurs - raskt ut i jobb. Lav kurskostnad - god lønn. Vi tilbyr vekterutdanning som er godkjent av Politidirektoratet (POD) som leverandør av lovpålagt vekterutdanning.
Vi tilbyr lovpålagt nasjonal grunnutdanning for vektere. Din vekterkarriere starter med nasjonal grunnutdanning for vektere. Av de som ble uteksaminert fra Avarn Security (Nokasskolen) i 2018 er nå over 8 av 10 i fast arbeid som vektere, de aller fleste i Avarn Security.
Vi tilbyr lovpålagt nasjonal grunnutdanning for vektere. Vi legger stor stolthet i å levere høy kvalitet og ikke bare et kurs! Vi bygger mennesker, og gir dem høy kompetanse innen sikkerhet.
Vi tilbyr nettkurs om 5S for matindustrien. Ønsker du å øke effektiviteten, drive kontinuerlig forbedring og sikre mattrygghet og mattrygghetskultur i din bedrift? Da er vårt 5S-kurs det perfekte valget for deg og ditt team.
Vi tilbyr nettkurs om BRCGS food safety versjon 9, med gjennomgang av hele standarden. Kurset er utformet for å gjøre det mulig for kursdeltagere å få en full forståelse av de generelle prinsippene i standarden, og tips og råd til beste praksis for hvordan man skal overholde kravene.
Vi tilbyr nettkurs om fastsettelse av holdbarhet. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Samtidig er det også viktig at produktene skal være lønnsomme og bærekraftige å produsere. Matsvinn er noe hele matverdikjeden jobber for å redusere.
Vi tilbyr nettkurs om food defense. Food defense er handlinger som har til hensikt å forårsake omfattende skade på folkehelsen. En «food defense plan» skal avdekke sårbarheter i bedriftens prosesser, forebygge og beskytte mot ondsinnede handlinger som utføres for å skade konsumentene.
Vi tilbyr nettkurs om Food Fraud. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer matsvindel til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.
Vi tilbyr nettkurs om FSSC 22000 versjon 6.0. Du vil få en god forståelse av: Kravene i FSSC 22000 versjon 6.0 (ISO22000, teknisk standard og tilleggskrav) - Tolkning av krav og praktiske tips til hvordan du kan møte krav i standarden. Kurset gjennomføres i 2 moduler â 3,5 time.
Vi tilbyr kurs med innføring i HACCP level 2 for bedrifter. Dette kurset er det første nivået i vår HACCP-opplæring. Kurset passer for alle i matrelaterte virksomheter, som har gjennomgått opplæring i hygiene og mattrygghet. Kurset er en starthjelp for å bli kjent med selve HACCP-metodikken.
Vi tilbyr nettkurs med innføring i HACCP level 2. Dette kurset er det første nivået i vår HACCP-opplæring. Kurset passer for alle i matrelaterte virksomheter, som har gjennomgått opplæring i hygiene og mattrygghet. Kurset er en starthjelp for å bli kjent med selve HACCP-metodikken.
Vi tilbyr online workshop om HACCP level 3. Dette kurset gir deltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan brukes i praksis.
Vi tilbyr HACCP workshop for bedrifter. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan anvendes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.
Vi tilbyr nettkurs om listeria i fokus. Målsettingen er at du vil få en grundig forståelse for egenskapene til Listeria monocytogene - Mer innsikt i hvordan man kan bruke denne kunnskapen til å hindre at Listeria monocytogenes blir en utfordring i egen virksomhet.
Vi tilbyr kurs om mikrobiell prøvetaking for bedrifter. Målsettingen med kurset er at du vil få kunnskap om de nødvendige kriterier for oppsett av en riktig prøvetakingsplan, samt anbefalinger og praktiske tips til utførelse.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiell prøvetaking. Målsettingen med kurset er at du vil få kunnskap om de nødvendige kriterier for oppsett av en riktig prøvetakingsplan, samt anbefalinger og praktiske tips til utførelse.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 1 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 2 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Vi tilbyr nettkurs om allergener og allergenhåndtering. Dette kurset har som mål å øke forståelsen for allergener i mat og allergiske reaksjoner. Vi ønsker å gi deltagere kunnskap og ferdigheter til å håndtere allergener på en trygg måte i sin prosess.
Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien for bedrifter. Gjennomføring av en revisjon krever øvelse. Gjennom en kombinasjon av teori og praktiske øvelser, guider vil deltagerne trinn for trinn gjennom revisjonsprosessen.
Vi tilbyr nettkurs om revisjonsmetodikk. Målsettingen med kurset er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.
Vi tilbyr kurs om rotårsaksanalyse for bedrifter. Lær metoder for å jobbe mer effektivt med avviksbehandling. Virksomheter opplever hver dag uønskede hendelser / avvik, med ulik alvorlighetsgrad. Er vi flinke nok til å lære av slike hendelser?
Vi tilbyr nettkurs om rotårsaksanalyse. Lær metoder for å jobbe mer effektivt med avviksbehandling. Virksomheter opplever hver dag uønskede hendelser / avvik, med ulik alvorlighetsgrad. Er vi flinke nok til å lære av slike hendelser?
Vi tilbyr kurs i grunnleggende hygienisk design. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva hygienisk design innebærer for din bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende næringsmiddelrenhold. Målsettingen med kurset er å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess samt få grunnleggende kunnskap om næringsmiddelrenhold.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende teknisk hygiene. Målsettingen er å hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Teknisk Hygiene innebærer for din avdeling og bedrift.
Vi tilbyr nettkurs om Hygiene og mattrygghet. Hvis denne grunnforutsetningen ikke er tilstrekkelig styrt, kan mye gå galt. Ofte skyldes feil mangel på fokus og oppmerksomhet rundt rutiner. I mange tilfeller er det også mangelfull opplæring.
Matloven, HACCP og dagens mattrygghetsstandarder skjerper fokus på hvordan matbedrifter kjøper, lagrer, bruker og avhender smøremidler. Mange misforstår de forskjellige godkjenningene som for eksempel NSF-H1 og benytter fett og oljer feil.
Smilefjesordningen skal informere forbrukerne om de hygieniske forholdene ved et serveringssted. Smilefjessymbolene som deles ut har tre varianter: smilefjes, strekmunn og sur munn. Mer enn 8000 restauranter og kafeer omfattes av ordningen.