Selvutviklingskurs i Hedmark

Fellestrening oppmerksomt nærvær 23. januar 2024

Mindfulnesskveld Har du lyst til å bli med på fellestrening i oppmerksomt nærvær?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 3 time 300 kr

Mindfulness på arbeidsplassen

Fornøyde ansatte gir godt arbeidsmiljø og lønnsomhet. Mindfulness for bl.a. stressreduksjon, bedret konsentrasjon, fokus og kommunikasjon. Med stadig større krav om effektivitet, hurtige avgjørelser og arbeidsmengde i arbeidslivet kan det være krevende å finne en balanse som er bærekraftig over tid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker Avtales kr

Styrk din medfølelse og identitet

På dette kurset vil vi utforske medfølelse ovenfor oss selv og andre, utøve oppmerksomt nærvær og gjenoppdage positive historier fra eget liv. Gjennom praktiske og lekne øvelser vil vi kunne styrke egen identitet og finne økt indre ro. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale eller påmelding.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringsaker Ringsaker 3 kvelder 1450 kr

Lysreisen - Å leve med bevissthet

Lysreisen er 4 timers samling hvor det å bruke bevisstheten står i sentrum. Vi vil meditere for å åpne opp for helheten i oss. Erkjenne og oppleve sitt høyere selv, og forene den med kroppen og hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 4 timer 500 kr

Informasjonsforedrag om Transcendental Meditasjon teknikken!

TM teknikken er kvalitetssikret av over 700 forskningsundersøkelser fra over 250 Universiteter og Forskningsinstitutter i over 33 land. Denne forskningen er også publisert i over 100 uavhengige forskningsjournaler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hedmark Hedmark 2 timer Gratis kr

Hjertespråk - nettkurs sammen med flere

Kurs sammen med andre? Lengter du etter meningsfulle samtaler og dypere relasjoner? Ta kurset på nett som gruppe. Lær sammen, ha det artig og dyrk frem det gode i hverandre. Ekstra gode priser om flere bestiller samtidig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Dypere refleksjon som verktøy - bedriftsinternt / større grupper

Vi tilbyr skreddersydd foredrag eller seminar for bedrifter om dypere refleksjon som verktøy. Thomas har lang erfaring som foredragsholder og holder foredrag på en lærerik, inspirerende og morsom måte som gjør at gjenkjennelsesfaktoren er stor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Forståelse for endringsprosess - bedriftsinternt / større grupper

Vi tilbyr skreddersydd foredrag eller seminar for bedrifter om forståelse for endringsprosess (Å få innsikt og oversikt over egne oppfatninger og verktøy til å endre tankene i en positiv retning).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Hvordan frigjøre seg fra reaktive adferdsmønstre, bedriftsinternt

Vi tilbyr skreddersydd foredrag eller seminar for bedrifter om hvordan frigjøre seg fra reaktive adferdsmønstre som begrenser oss i hverdagen. Thomas har lang erfaring som foredragsholder og holder foredrag på en lærerik, inspirerende og morsom måte som gjør at gjenkjennelsesfaktoren er stor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Meg selv som produktiv medarbeider nettkurs

Å bli en ansvarlig og proaktiv medarbeider krever at vi finner roller og funksjoner i organisasjonen som utløser vår egen motivasjon og viljestyrke. Ved at jeg blir bevisst på hva som motiverer meg, vil jeg styrke min egen yrkesrolle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Meg selv under press - Skype

Vi tilbyr 90 minutters kurs om meg selv under press på Skype. De fleste av oss handler uten å tenke og vi gjør ofte det vi er vant til.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Hva er Transcendental Meditasjon? - Zoom online foredrag

Transcendental Meditasjon er en uanstrengt mental teknikk, praktiseres 20 minutter 2 ganger daglig mens man sitter behagelig. Ca. 50.000 mennesker har lært teknikken i Norge. Millioner av mennesker fra alle kulturer religioner og yrkesmessige bakgrunner praktiserer daglig Transcendental Meditasjon

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer Gratis kr

Konfliktløsning og reguleringsstøtte fordypningskurs

Utviklings- og reguleringsstøtte i relasjoner med barn. Kurset er aktuelt for foreldre, fosterforeldre og ansatte i barnehage og skole. Hovedfokuset i kurset er på hva du selv kan gjøre for å møte barn på en utviklings- og reguleringsstøttende måte i konfliktsituasjoner din egen hverdag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6.990 kr

Konfliktløsning og reguleringsstøtte introduksjonskurs

Om man opplever noe eller mye av dette så vil det som regel være slitsomt, krevende og frustrerende for barnet selv, for ansatte og andre barn i barnehage og skole. Og for mange voksne vil det bidra til usikkerhet i forhold til hva de skal gjøre i situasjonene, og i relasjonen med barnet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2.290 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>