Rideleir og ridekurs i Oslo

Her finner du ridekurs, rideleir og kurs for kjøring med hest. Du finner rideleir i hele landet der du kan velge mellom baneridning, turridning, fjellridning, teori og mye mer. Du finner ridekurs for både nybegynner og viderekomne. De som er mer interessert i trav finner kurs for kjøring med hest. Her finner du nettbaserte Rideleir og ridekurs

Ridekurs - Terapiriding

Tanum Rideskole AS tilbyr terapiriding for både voksne og barn flere dager i uka. Det er en ridefysioterapeut som leder timene, og vi prøver i størst mulig grad å tilpasse timene etter elevene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sørkedalen Oslo, Sørkedalen Ta kontakt kr

Sprangkurs - introduksjonskurs

Vi tilbyr introduksjonskurs i sprang. Kurset består av en økt sprangteori, og en økt bomarbeid og sprang som bygger på hverandre. Passer for litt øvet 1-2

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sørkedalen Oslo, Sørkedalen 1 dag 750 kr

Trygg med hest-kurs

Vi tilbyr trygg med hestkurs. For de som ønsker en introduksjon til hest og riding, eller de som har ridd litt men vil bli tryggere i sin omgang med hesten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sørkedalen Oslo, Sørkedalen 1 dag 1.300 kr

Ridekurs - drop-in timer

Vi tilbyr ridekurs som drop-in timer. Enkelttimer, må bestilles i forkant for at vi skal vite hvilke hester som brukes. Vi gjør oppmerksom på at undervisningen hovedsaklig tilbys på Norsk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna

Ridekurs for barn

Vi tilbyr ridekurs for barn på Alna Ridesenter. Ridning er en ferdighet som kan læres av alle. NB! Vi gjør oppmerksom på du som foresatt må leie hesten med barnet de første timene. Det kreves ingen forkunnskaper for å gjøre dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Alna Oslo, Alna fra 5.400 kr

Rideleir

I sommer og høstferie arrangerer Bygdø Kongsgård rideleir for barn. I løpet av en uke får barna ta del i alt av arbeid som kreves ved hestehold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bygdøy Oslo, Bygdøy 5 dager 4.200 kr

Transportør av hest som nettkurs

Vi tilbyr kurset transportør av hest som nettkurs. Kurset er obligatorisk for den som frakter hest profesjonelt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2.000 kr

Natural Horsemanship-kurs

Man trenger slett ikke ha problemhest for å være med på et slikt kurs. Men et ønske om å lære seg å kommunisere effektivt med hesten. Målet er å få en hest som har LYST til å være sammen med deg. Og som når du ber den om noe sier: JA! Det vil jeg :)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet