Kurs i rallylydighet i Buskerud

Rallylydighet - weekendkurs

Vi tilbyr kurs i rallylydighet som weekendkurs. Har du lyst til å ha det moro med hunden og gi den mestringsfølelse, er dette kurset for dere! Hovedfokuset til rallylydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 helg 1.750 kr
Lier Lier 1 helg 1.750 kr

Rallylydighet - trinn 1

Vi tilbyr kurs i rallylydighet trinn 1. På dette kurset går vi igjennom de viktigste grunnferdighetene hunden må kunne for å gå en bane i de laveste klassene i rallylydighet. Vi lærer oss hva de forskjellige skiltene betyr og vi øver oss på å gå flere skilter etter hverandre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ringerike / Hønefoss, ... Ringerike / Hønefoss 1 helg 2.500 kr
Ringerike / Hønefoss, ... Ringerike / Hønefoss 08.03.2023 6 kvelder08.03.2023 2.500 kr

Rallylydighetskurs

Vi tilbyr rallylydighetskurs. Om du har en drøm om å konkurrere innen rallylydighet eller bare vil lære nye øvelser å ha det gøy med hunden din er dette kurset for deg. Kurset gjennomføres i små grupper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 10 timer 1.900 kr

Rallylydighet introkurs

Vi tilbyr introkurs i rallylydighet. Dette er en morsom hundesport som legger vekt på samarbeid, glede og positive holdninger enn presisjon. Rallylydighet har hentet litt fra flere hundesporter som agility, lydighet og freestyle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 6 kvelder 2.250 kr

Rallylydighet for nybegynnere - Helgekurs

Rallylydighet er en morsom hundesport som passer for alle hunder og eiere. I denne hundesporten er glede, samspill og holdninger det aller viktigste, og sporten passer derfor godt med Svansen´s filosofi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 helg 1.500 kr