Rallylydighet



Kursarrangør: Drammen Hundesenter
Sted: Buskerud, Drammen
Buskerud
Kursadresse: Nedre Eikervei 65, 3048 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr kurs i rallylydighet. Det er mange som spør oss om hva de kan trene på etter videre valp del 1 eller del 2 - DETTE er midt i blinken! I denne hundesporten er glede, samspill og holdninger det aller viktigste.

Kursinnhold:
Det er viktigere med samarbeid, godt humør og en positiv holdning - enn presisjon. Øvelsene kan bestå av momenter fra lydighet, freestyle og agility alt etter hvilken av de 4 klassene man går i. Rallylydighet utføres ved at man orienterer seg etter de 15 - 22 nummererte skiltene som er satt sammen til en bane. Skiltene forteller deg hva du skal gjøre, enten på stedet eller videre til neste skilt - derav navnet Rally.

Eksempel på øvelser som inngår er at hunden skal sitte mens eier går rundt den, hunden snurrer rundt ved eiers venstre side, hund og eier går slalåm sammen, hund springer gjennom tunnel osv. Dette kurset vil gjøre deg kjent med hva Rallylydighet er, hvilke øvelser som inngår i klasse 1 og vi vil plukke ut noen av øvelsene (skiltene) og sette de sammen til «mini-baner».

Vi har som mål at det skal være gøy å ha hund - og det skal være gøy å være hund! Vi har ikke fokus på konkurransedelen i dette kurset - kun at dere skal bli kjent med sporten og bli inspirert til å gjøre morsomme ting sammen!

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i rallylydighet

Forkunnskaper:
• Hunden bør være i gang med noe trening fra før og det er fint om den kan sitt, dekk (at du eventuelt kan lokke den ned i disse posisjonene) og kunne følge etter en godbit. Som i all annen trening, må hunden ville ha belønninger (mat - og / eller lekbelønninger).

Vis flere tilsvarende kurs: