Denne kategorien innholder alle slags kurs og opplæringstilbud innen næringsmiddelfag, eller med andre ord det som har med mat å gjøre. Fra alle typer kokkekurs til andre mer industrielle matkurs som baker, kjøttskjærer, konditor, pølsemaker, slakter osv. Livet er for kort for å spise dårlig mat. Ett matlagingskurs kan være fint både som gave eller teambuilding for din familie eller bedrift. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker at vi skal skreddersy noe for deg der du bor.
Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som kokk. Kurset gjennomføres på kveldstid en kveld i uken over 1/2 år. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål. Kurset er tilrettelagt slik at du kan kombinere det med fulltidsjobb.
Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som institusjonskokk. En institusjonskokk er en kokk som arbeider på store institusjoner hvor det er lagt opp til effektiv og hygienisk produksjon av store mengder mat. Som institusjonskokk vil du ha hånd om det daglige arbeidet på kjøkkenet.
Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som servitør. Kurset gjennomføres på kveldstid en kveld i uken over 1/2 år. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.
Vi tilbyr grunnkurs servitør som nettkurs. Kurset tar utgangspunkt i læreplanen for servitørfaget, med fokus på utvalgte temaer og kompetansemål som er nødvendig for grunnleggende kunnskap i faget. Praktisk tilnærming til fagstoffet med diskusjoner, individuell oppgaveløsing og praktiske øvelser.
Kokkfaget er utviklet for voksne mennesker som vil ta fagbrev som praksiskandidat og bli kokk.