Kurs og studier i næringsmiddelfag i Lødingen

Denne kategorien innholder alle slags kurs og opplæringstilbud innen næringsmiddelfag, eller med andre ord det som har med mat å gjøre. Fra alle typer kokkekurs til andre mer industrielle matkurs som baker, kjøttskjærer, konditor, pølsemaker, slakter osv. Livet er for kort for å spise dårlig mat. Ett matlagingskurs kan være fint både som gave eller teambuilding for din familie eller bedrift. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker at vi skal skreddersy noe for deg der du bor.

Fagbrev bakerfaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs til fagbrev i bakerfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt ved et håndverks- eller et industribakeri? Har du erfaring med å produsere bakevarer av deiger, kremer og masser?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 100 timer / 7 - 9 måneder 23.900 kr

Fagbrev ernæringskokk - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr fagbrev ernæringskokk - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Jobber du ved et institusjonskjøkken, og jobber med å lage og tilrettelegge for gode ernæringsrike måltider? Har du erfaring med å sette sammen ulike spesialkostdietter, eller opplegg for oppfølging av matinntak?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16.10.2025 100 timer / 8 måneder16.10.2025 23.900 kr

Fagbrev industriell matproduksjon - teori til fagprøven virtuelt

Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt i en bedrift som jobber med mat- og drikkevareproduksjon fra råvare til ferdigvare? Har du arbeidsoppgaver som overvåking og styring av maskiner og utstyr, operatørvedlikehold og forbedringsarbeid?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 100 timer / 9 måneder 23.900 kr

Fagbrev kokkefaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs til fagbrev som kokk - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Er glad i å lage mat og har vært, eller er, ansatt i restaurantbransjen? Eller har tilberedning av mat til mange mennesker vært din arbeidsoppgave i en bedrift?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 80 timer / 7 måneder 23.900 kr

Fagbrev portørfaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr fagbrev i portørfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt som portør på et sykehus? Eller en behandlingsinstitusjon der arbeidsoppgaver har vært å hente og bringe pasienter, medisiner og utstyr?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 100 timer / 9 måneder 23.900 kr

Fagbrev servitørfaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr fagbrev i servitørfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du jobbet som servitør med alt det innebærer: servering og håndtering av mat, bestilling fra gjester, borddekking og klargjøring? Med noen års erfaring er du bare en lite steg unna faglig anerkjennelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14.10.2025 80 timer / 8 måneder14.10.2025 23.900 kr

Fagbrev slakterfaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr fagbrev i slakterfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt i slakterindustrien eller i et slakteri? Har du erfaring med avliving av dyr og bearbeiding av slakt?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 100 timer / 7 - 9 måneder 23.900 kr

Yrkesnorsk industriell matproduksjon - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs om yrkesnorsk for industriell matproduksjon som virtuelt klasserom. Jobber du med industriell matproduksjon, og ønsker å kommunisere bedre med dine kollegaer? Yrkesnorsk er et norskkurs som fokuserer på språket og ordforrådet du trenger i ditt yrke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 60 timer / 4 måneder 5.995 kr

Yrkesrettet kurs kjøkken-/ kantineassistent - virtuelt klasserom

Vi tilbyr yrkesrettet kurs om kjøkken-/ kantineassistent som virtuelt klasserom. Kurset gir en innføring i emner som er essensielle for alle som jobber med dette. Kurset kan være et godt utgangspunkt dersom du ønsker å jobbe i sektoren, men mangler praksis eller teoretisk bakgrunn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 40 timer / 2 måneder 6.990 kr

Kokk - nettstudier for fagbrev i kokkfaget

Alle læremidler inngår i prisen. Kokkfaget er utviklet for voksne mennesker som vil ta fagbrev som praksiskandidat og bli kokk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 17900 kr

Norsk for kokker og renholdere - online

Vi tilbyr onlinekurs i norsk for kokker og renholdere. Dette kurset er designet for voksne som jobber i kantine, restaurant eller som renholdere. AI-guiden gir deg automatisk tilbakemelding mens du skriver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 måneder Gratis kr

Anhuker-/stroppekurs

Dette er arbeidsgiverens ansvar i henhold til “Forskrift om utførelse av arbeid” nr. 1357 § 10-1, som stiller krav om dokumentert sikkerhetsopplæring for arbeidsutstyr som krever særlig forsiktighet ved bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.990 kr

Arbeidsvarsling 1

Kurset tar for seg ulike aspekter ved arbeidsvarsling og dekker viktige prinsipper, regler og prosedyrer som må følges for å sikre trygg og effektiv arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2.190 kr

Arbeidsvarsling 2

Arbeidsvarsling 2-kurset tar for seg avanserte temaer og problemstillinger innen arbeidsvarsling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4.490 kr

Grunnkurs i mat- og personlig hygiene for serveringsbransjen

Lær trygg mat- og personalhygiene for restaurant, kantine, kafé eller catering. Kurset gir deg praktisk kunnskap om lover, rutiner, HACCP, allergener og smittevern, perfekt for både nyansatte og erfarne i serveringsbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter 499 kr

HACCP og internkontroll for mattrygghet i serveringsbransjen

Lær HACCP og internkontroll for trygg matservering! Dette nettkurset gir ansatte og ledere i serveringsbransjen praktisk kunnskap om mattrygghet, risikovurdering og gode rutiner, tilpasset restauranter, kantiner, kafeer og gatekjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter 499 kr

ISO 14001 Lead Implementer

ISO 14001 Lead Implementer PECB ISO 14001 Lead Implementer-opplæringskurset hjelper deg med å utvikle den nødvendige kompetansen for å etablere, implementere, vedlikeholde og kontinuerlig forbedre et miljøstyringssystem (EMS)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12.990 kr

ISO 31000 Risk Manager

Hvorfor bør du delta? ISO 31000-kurset i risikostyring hjelper deltakerne med å tilegne seg nødvendig kunnskap og evne til å integrere retningslinjene for risikostyring i ISO 31000 i en organisasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7.990 kr

Trygg servering: Kurs i alkoholloven og skjenkereglene

Kunnskap om alkoholloven, aldersgrenser, skjenketider og legitimasjonsplikt. Trygg håndtering av berusede gjester, samt innsikt i kontrollrutiner, roller og lokalt regelverk for å sikre ansvarlig drift i serveringsbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 499 kr

Fagbrev som ernæringskokk - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs til fagbrev som ernæringskokk. Har du erfaring som ernæringskokk og ønsker å dokumentere kompetansen din? Med fagbrev får du nye muligheter innen helse- og sosialsektoren, skolevesen, Forsvaret og mye mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 120 timer / 2 semestre 14.750 kr

Fagbrev ernæringskokk intensivkurs - nettundervisning

Vi tilbyr intensivkurs i fagbrev ernæringskokk som nettstudie. Ernæringskokkfaget handler om valg av råvarer og tilberedning av ernæringsriktig mat og spesialkost. Det er produksjon av helsefremmende og trygge måltider som skal bidra til matomsorg og gode måltidsopplevelser ved ulike institusjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20.01.2026 1 semester (1 kveld pr uke)20.01.2026 21.900 kr

Fagbrev kokk intensivkurs - nettundervisning

Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som kokk. Kurset gjennomføres som nettundervisning på kveldstid 1 kveld i uken over 1 semester. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20.01.2026 1 semester (1 kveld pr uke)20.01.2026 21.900 kr

Servitørfaget VG3 - praksiskandidat - nettstudie

Vi tilbyr nettstudie i servitørfaget VG3 som praksiskandidat. Har du praksis fra arbeid innenfor servitørfaget, med mål om formell kompetanse og nye utfordringer innenfor ditt fagområde? Da er dette kurset for deg! Kurset passer for deg som har jobbet som ufaglært i faget, og som ønsker fagbrev.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16.400 kr

Fordypning grunnkurs vin - Online

Vi tilbyr fordypning grunnkurs vin online. Dette er en påbygging til vårt populære grunnkurs og vil passe for deg som jobber som servitør, kokk, innenfor import, vinmonopol eller bare har en stor lidenskap for vin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 dager 13.900 kr