Magedanskurs i Utlandet

Det er ikke offisielt hvor magedansen kommer fra, men det er mange forskjellige kulturer som påberoper seg opprinnelsen. Det er derfor også naturlig at danseformen er meget mangfoldig og inneholder veldig mye forskjellige retninger og stiler der man bruker hoftene, bekkenet og armene vel så mye som magen når man danser. Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp til å finne riktig kurs for deg.

Magedansreise til Kairo

Vi tilbyr magedansreise til Kairo. Kairo er en utrolig spennende by! Her skal vi oppleve pyramidene og sfinksen i Giza, Tut Ankh Amon sine skatter på det egyptiske museet, basaren Khan El Khalili og se magedansshow.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Egypt Egypt 19.990 kr

Algarve- Holistisk Helsereise for kropp & sjel

Både kropp og sjel vil nyte godt av en holistisk helsereise til Algarve med lokalkjente Iris. Bo på økologisk hotell ved havet, og nyt vegetarmat, yoga, og reiki behandlinger. Få ny energi med magedans, De fem tibetanske ritene og Zen Energy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Portugal, Algarve, Tav... Portugal 8 dager 18900 kr
Portugal, Algarve Portugal 8 dager 18900 kr

Marokko reiser - 1001 natt nyttårsfeiring Marrakech & Sahara

Rundreise i Marokko fra Marrakesh til sahara. Gled deg til en magisk nyttårsaften med glamping i ørkenen. På denne reisen får du opplevde den fantastiske marokkanske gjestfriheten!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Marokko Marokko 8 dager 23,900 kr