Dansekurs og danseskoler i Utlandet

Lær deg en dans på et dansekurs i nærheten av der du bor. Her finner du oversikt over alle slags kurs og trening i dansens verden over hele Norge. Det spiller ingen rolle om du er ung eller gammel, nybegynner eller øvet fra før – Her finnes det noe for ethvert utganspunkt. Finn en danseskole der du bor

Algarve- Holistisk Helsereise for kropp & sjel

Både kropp og sjel vil nyte godt av en holistisk helsereise til Algarve med lokalkjente Iris. Bo på økologisk hotell ved havet, og nyt vegetarmat, yoga, og reiki behandlinger. Få ny energi med magedans, De fem tibetanske ritene og Zen Energy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Portugal, Algarve, Tav... Portugal 8 dager 18900 kr
Portugal, Algarve Portugal 8 dager 18900 kr

Marokko reiser - 1001 natt nyttårsfeiring Marrakech & Sahara

Rundreise i Marokko fra Marrakesh til sahara. Gled deg til en magisk nyttårsaften med glamping i ørkenen. På denne reisen får du opplevde den fantastiske marokkanske gjestfriheten!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Marokko Marokko 8 dager 23,900 kr

Eksotisk Yogareise med trommer og afrikansk dans - Senegal

Kjenn hjerte slå i det du kaster deg ut i vill dans og kjenner trommenes rytmer gjennom hele kroppen. Omfavn det enkle livet på paradiset Diannah Bolong med bok i hengekøya og yoga på stranda. Møtet med lokalbefolkningen og alle sanseinntrykk vil gi deg minner for livet

Sted Neste kurs Varighet Pris
Senegal Senegal 27.12.2024 12 dager27.12.2024 29.900 kr

Dans- og yogatur for seniorer på Fuertaventura med Ewa og Elina

Bli med på en magisk uke der dans og yoga er i fokus til Apollos fantastiske sportshotell, Playitas Resort på Fuerteventura. Ewa Trela som er kjent fra «Skal vi danse» på TV2 og Elina Seva som er en dyktig yogainstruktør inviterer deg som er senior til en reise for å vekke kropp og sinn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 29.11.2024 1 gang29.11.2024 14498 kr

Magedansreise til Kairo

Vi tilbyr magedansreise til Kairo. Kairo er en utrolig spennende by! Her skal vi oppleve pyramidene og sfinksen i Giza, Tut Ankh Amon sine skatter på det egyptiske museet, basaren Khan El Khalili og se magedansshow.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Egypt Egypt 19.990 kr