I denne kategorien finner du kurs for praktisk prøve innen lift og kran. Mange sertifikater i denne kategorien krever egne sikkerhetskurs. Vi gjør oppmerksom på at disse kursene ligger i egen kategori. Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.
Vi tilbyr krankurs på bro- og traverskran inkludert G11 som virtuelt klasserom. Målsettingen med opplæringen er at deltakeren tilegner seg grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om sikker bruk av bro- og traverskran.
Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran som nettkurs. Riktig bruk av lastebilkraner er svært viktig for sikkerheten. Feilvurderinger kan få store konsekvenser og føre til alvorlige ulykker og skader i forbindelse med løfteoperasjoner, for kranfører, øvrig personell, materiell og omgivelser.
Vi tilbyr personløfterkurs som nettkurs. Trenger du eller dine ansatte kompetansebevis i lift / personløfter? Alle som skal operere personløfter må ha gjennomgått dokumentert sikkerhetsopplæring.
Vi tilbyr bedriftsinternt opplæring på personløfter klasse A, B og C, avhengig av maskiner som er tilstede. Vi gir både teoretisk og praktisk opplæring i henhold til gjeldende regelverk. §10.2 dokumentert opplæring.
Vi tilbyr krankurs i G4 Traverskran for bedrifter. Riktig bruk av traverskraner har stor betydning for sikkerheten for kranfører og annet personell som deltar i løfteoperasjoner.
Vi tilbyr krankurs på enkle kraner - TEAMS. Formålet med opplæringen er å gi riktig og god opplæring slik at alvorlige skader på kranfører, personell og materiell unngås. Opplæringen skal gi kandidatene god innsikt i prinsippene for kranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.
Vi tilbyr oppfriskningskurs på G11 stropp og signal på TEAMS med 4 timers teoriundervisning. Formålet med opplæringen er å gi anhukere en oppfrisking av kunnskap i sikker bruk av løfteutstyr, slik at uhell og ulykker i forbindelse med anhuking unngås.
Vi tilbyr kurs i lastebilkran for bedrifter. Fagplanen for opplæringen er godkjent av Arbeidstilsynet. Lastebilkrankurset er på minimum 76 / 92 timer (44 timer teori og 32 / 48 timer praktisk kjøring).
Vi tilbyr bedriftsinterne kurs for førere av personløftere/lifter. Kurset er på minimum 8 timer teori og 20 timer praksis. Deltakerne som skal gå på kurs må være 18 år.(Kan begynne på kurset når de er 17 år).
Vi tilbyr krankurs i traverskran for bedrifter. Fagplanen for opplæringen er godkjent av Arbeidstilsynet. Traverskrankurset er på minimum 64 / 80 timer (40 timer teori og 24 / 40 timer praktisk kjøring).
Skipsfører på lasteskip med lengde (L) under 24 meter i fartsområde liten kystfart som skal utføre løfteoperasjoner må ha gjennomført kurs etter gjeldende emneplan. Løfteoperasjoner nettkurs er et nytt opplæringsprogram i henhold til emneplanen fra Sjøfartsdirektoratet.
Vi tilbyr kurspakke G11 - Løfteredskap + G4 - Bro og Traverskran. Vi hjelper deg med bestillingen, og svarer selvfølgelig på spørsmål i forbindelse utføringen av kursene. Ta kontakt.
Vi tilbyr G4 - Bro- og Traverskran - Teori m/prøve. Hensikten med opplæringen er å gi traverskranførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av traverskraner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås.
Vi tilbyr kurs i G11 Løfteredskap for bedrifter. Målet er å gi kranførere, anhukere / stroppere og signalgivere en god generell grunnopplæring i sikker bruk av løfteredskap, slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruken unngås. Bestått kurs vil føre til førerbevis i klassene listet opp nedenfor.
Vi tilbyr krankurs på G4 Traverskran for bedrifter. Opplæringen skal gi elevene god innsikt i prinsippene for traverskraners konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås.
Vi tilbyr krankurs på G8 lastebilkran for bedrifter. Hensikten med opplæringen er å gi lastebilkranførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av lastebilkraner, slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås.
Vi tilbyr kurs i personløfter for bedrifter. Norske myndigheter stiller krav til at arbeidstakere som bruker lift (personløfter) kan dokumentere praktisk og teoretisk opplæring i bruken av disse. Arbeidsgiver er ansvarlig for at arbeidstakerne har den nødvendige opplæring.