Kurs i ledelse og strategi i Buskerud

I kategorien ledelse og strategi finner du alle typer lederkurs innen lederutviklingskurs, endringsledelse, prosjektledelse, etikk og bedriftskultur med mer. Du finner også kurs for kvalitetssikring, selskapsrett og styrearbeid. Dersom du ønsker å starte din egen bedrift vil det være lurt å ta et gründer og etableringskurs.
Finner du ikke kurset du leter etter her, finner du det kanskje i kategorien HR og personal eller Markedsføring og salg. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker at vi skal finne et kurs for deg.

Fagbrev service- og administrasjonsfaget - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i service- og administrasjonsfaget - teori til fagprøven. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 80 timer / 7 måneder 17.800 kr

Fagbrev sikkerhetsfaget - teori til fagprøven

Vi tilbyr fagbrev i sikkerhetsfaget - teori til fagprøven. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 100 timer / 8 måneder 23.900 kr

Lederkurs, samspill og roller - bedriftsinternt

Vi tilbyr lederkurs om samspill og roller for bedrifter. Dette er et ledelseskurs med fokus på å øke effektiviteten av lederskapet og motivasjonen til medarbeiderne. Gjennom et godt samspill og klare roller, kan det bli lettere for begge parter å en flott arbeidsplass som når sine mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 1 dag Avtales kr

Kurs i matematikk R1 +R2 kombi

Vi tilbyr kurs i matematikk der vi går gjennom pensum i både R1 og R2 og hensikten mot eksamen matematikk R2. Du får 1 time gratis undervisning før du velger oss. Grunnleggende 1T/2mx, overlapper med til R2 med god opplæring. NB! Du får beste opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 50 timer 17500 kr
Kongsberg Kongsberg 50 timer 17500 kr

Kurs i sannsynlighet og statistikk - høgskole / universitet

Vi tilbyr kurs i sannsynlighet og statistikk der vi går gjennom pensum i både sannsynlighet og statistikk. Undervisningen blir i en til en /små grupper. NB! Beste opplæring og eksamensgaranti.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 30 timer 15500 kr
Kongsberg Kongsberg 30 timer 15500 kr

Økonomi for ikke økonomer

Vi tilbyr kurs i økonomi for ikke økonomer. På kurset lærer du deg alt du trenger å vite om praktisk økonomi, regnskap og rapporter. Du lærer å fange opp faresignaler i regnskapet, hva du kan gjøre med det, og bli rustet for å ta bedre økonomiske beslutninger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 2 dager 9.890 kr

Ansettelse og oppsigelse i kommunal sektor

Vi tilbyr kurs om ansettelse og oppsigelse i kommunal sektor. Formålet med kurset er å gi grunnleggende innføring i de viktigste rettsreglene som gjelder i den individuelle arbeidsretten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.350 kr

Arbeidsgivers styringsrett

Vi tilbyr kurs i arbeidsgivers styringsrett. Gjennom dette kursets praktiske vinkling og analyse av relevant rettspraksis vil du bli kjent med hvor grensene for styringsretten går. Et ansettelsesforhold innebærer at arbeidstaker på mange måter underlegger seg arbeidsgiver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag

Energi og robusthet for teamleder / mellomleder

Vi tilbyr kurs om energi og robusthet for teamleder / mellomleder. Bli bevisst egne styrker og kvaliteter, og bygg egen robusthet og trygghet i forhold til å utvikle eget lederskap. Det kreves robusthet og ekstra energi å være mellomleder eller teamleder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.650 kr

Ferieloven i teori og praksis

Vi tilbyr kurs om ferieloven i teori og praksis. Formålet med kurset er å gi deltakerne kunnskap i og om ferieloven, inkludert bakgrunn for riktig beregning og avvikling av ferie og riktig utbetaling av feriepenger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.650 kr

Hva saksbehandlere må tåle i møte med brukerne

Vi tilbyr kurs i hva saksbehandlere må tåle i møte med brukerne. Daglig må ansatte på servicetorg, i NAV, barnevern, tekniske tjenester, helse- og omsorgstjenester osv. møte krevende brukere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.650 kr

Omsorg, ernæring og etiske dilemmaer ved livets slutt

Kurset er ment å gi trygghet og kunnskap om hva som skjer ved livets slutt, slik at den enkelte står bedre rustet i krevende situasjoner. Kurset vil bestå av forelesning, diskusjoner i gruppe og plenum og erfaringsutveksling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.350 kr
Ål Ål 1 dag 2.350 kr

Styringsrett vs ytringsfrihet

Vi tilbyr kurs i styringsrett vs ytringsfrihet. Kurset legges opp på en meget praktisk måte og det har som formål å belyse hvor grensene for arbeidsgivers styringsrett går. Innholdsmessig vil kurset særlig fokusere på styringsretten holdt opp mot arbeidstakers ytringsfrihet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.150 kr

Vanskelige personalsaker - juss og krav til saksbehandlingen

Vi tilbyr kurs om vanskelige personalsaker - juss og krav til saksbehandlingen. Formålet med kurset er å gjøre deltakerne tryggere på de juridiske spørsmålene som oppstår når man skal håndtere en vanskelig personalsak. Kurset har et løsningsorientert fokus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.650 kr

Veilederutdanning for erfarne kursledere i KiD, KiB og DU

Vi tilbyr veilederutdanning for erfarne kursledere i KiD, KiB og DU. Målsettingen er å trene en gruppe erfarne kursledere for at de kan tilby veiledning til KID, KIB og DU kursholdere. Det teoretiske grunnlaget fra grunnopplæringen skal befestes og videreutvikles.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 3 dager 4.550 kr

Lederkurs - Hvorfor lykkes noen og ikke andre

Denne kursserien setter fokus på de viktigste elementene som avgjør om du vil lykkes med ditt prosjekt og dine mål eller ikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 2 dager

Lederkurs - Tidsstyring og målsetting

Tidsstyring er helt avgjørende for din suksess som leder. Om du lar det som er viktig for andre avgjøre din daglig agenda, kan du aldri yte ditt beste og vil ikke får tid nok til det som er viktig for deg. Kurset lærer deg å ta kontroll over tiden med enkle, effektive verktøy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen

Lederutvikling - Power Pack

Vi tilbyr kurs i lederutvikling - Power Pack som er en kraftpakke i sentrale ferdigheter og kunnskap for ledere. Workshoppen består av 5 viktige emner i en ledershverdag

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 2 dager

ITIL® 4 Foundation

Vi tilbyr kurs om ITIL® 4 Foundation. ITIL 4 bygger på essensen av beste praksis som ITIL tilbyr når det gjelder tjenesteleveranser (Service management). ITIL 4 gir oss en praktisk og fleksibel tilnærming når vi nå flytter våre tjenester til den nye digitale verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 3 dager 17.900 kr

MoP® Foundation

We provide course about MoP® Foundation. The MoP® (Management of Portfolios) guidance provides senior executives and practitioners responsible for planning and implementing change, with a set of principles, techniques and practices to introduce or re-energize portfolio management.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 2 days 17.900 kr

MSP® 5th Edition Foundation

We provide course about MSP® 5th Edition Foundation. Managing Successful Programmes (MSP) is a globally-recognized framework for best practice programme management.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 3 dager 16.900 kr

MSP® Practitioner 5th Edition

We provide course about MSP® Practitioner 5th Edition. The MSP 5th Edition Foundation Examination is intended to assess whether the candidate can demonstrate sufficient recall and understanding of the MSP programme management framework.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 2 dager 15.900 kr

Bedre bunnlinje med avvikshåndtering

Vi tilbyr kurs i ISO 9001:2015 - Læring og avvikshåndtering. Kurset skal gi deltakerne innføring i krav og prinsipper knyttet til ISO 9001:2015, og vektlegger hvordan målrettet avvikshåndtering fører til en bedre bunnlinje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 08.10.2024 1 dag08.10.2024 4100 kr

Etablering av prosessbasert styringssystem

Vi tilbyr kurs i etablering av prosessbaserte styringssystemer. Dette kurset gir deg kunnskap og verktøy for å etablere et effektivt prosessbasert styringssystem i din virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 4100 kr

Forvaltning av prosessbasert styringssystem

Dette kurset gir deg kunnskap og verktøy for å effektivt forvalte et prosessbasert styringssystem i din virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 4100 kr

Implementering av prosessbasert styringssystem

Dette kurset gir deg kunnskap og verktøy for å implementere et effektivt prosessbasert styringssystem i din virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 4100 kr

ISO 9001:2015 Kvalifisering og oppfølging av leverandører

Vi tilbyr kurs i ISO 9001:2015 Kvalitetssystemer - Kvalifisering og oppfølging av leverandører. Kurset skal gi deltakerne innføring i krav og prinsipper knyttet til ISO 9001:2015, og vektlegger tolkning og praktisk implementering av kravene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 09.10.2024 1 dag09.10.2024 4100 kr
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10.09.2024 (+2) 1 dag10.09.2024 (+2) 4100 kr
Nettkurs / nettstudie 22.10.2024 1 dag 22.10.2024 4100 kr
Nettkurs / nettstudie 03.12.2024 1 dag 03.12.2024 4100 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19   |  Neste side >>