Aksena AS er et norsk selskap. Sammen med våre partnere hjelper vi våre kunder til å oppnå bedre lønnsomhet.

Vår rolle er å utdanne, trene og støtte interne ressurser i arbeidet med å effektivisere driften og øke inntektene. Vi har streng fokus på operative verktøy, metoder og organisering for å nå forretningsmål.


 |  1 2   |  Neste side >>

A3-problemløsning

Vi tilbyr kurs i A3-problemløsning. Lær om standardisert problemløsning og rotårsaks-analyse. Metodisk problemløsning med rotårsaksanalyse er viktig ved uønskede hendelser og i arbeidet med kontinuerlige forbedringer.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen  
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr  

Arbeidsplassorganisering vha. 5S

Vi tilbyr kurs i arbeidsplassorganisering vha. 5S. Dette kurset gjennomføres bedriftinternt og er fokusert på industriell andvendelse. Arbeidsplassorganisering handler om å organisere arbeidsområdet slik at det ser ordentlig, ryddig og rent ut.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen Avtales kr  
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Black Belt – Strategi & Forretningsutvikling

Vi tilbyr Black Belt – Strategi & Forretningsutvikli. Dette er et omfattende kurs designet for ledere og eksperter med business architect mindset. Du ønsker å forstå mer om hva som skal til for å skape fremragende forretningsresultater.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 21.06.2021 8 dager21.06.2021 45.000 kr  
Hele landet Hele landet 8 dager Avtales kr  

Black Belt – Strategi & Forretningsutvikling Nettbasert kurs

Vi tilbyr Black Belt – Strategi & Forretningsutvikli Nettbasert kurs. Dette er et omfattende kurs designet for ledere og eksperter med business architect mindset. Du ønsker å forstå mer om hva som skal til for å skape fremragende forretningsresultater.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14.06.2021 8 dager14.06.2021 45.000 kr  

Business Improvement System - e-læringskurs

Dette er et gratis e-læringskurs.Kurset gir en introduksjon til mekanismene i et strategisk forbedringssystem (BIS). BIS integrerer utvalgte deler av Lean,Six Sigma,BPM og smidige metoder. BIS er et tidløst, bransjeuavhengig system designet for å støtte virksomheter på vei mot fremragende resultater

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 41 minutter Gratis kr  

Forsøksdesign

Vi tilbyr kurs i forsøksdesign for bedrifter. Lær hvordan virksomheten kan bruke forsøksdesign å oppnå bedre produkter og samtidig redusere utviklingskostnad og tid. Forsøksdesign bør inngå som verktøy i miljøer som jobber aktivt med Lean Product Development (LPD) og Design for Six Sigma.

Sted Dato Varighet Pris
Drammen Drammen 4 dager  
Hele landet Hele landet 4 dager Avtales kr  

Green Belt Basic Lean - e-læring

E-læringskurset beskriver linjeorganisasjonens felles strukturer for operativ kontroll og kontinuerlig forbedring.Kurset er basert på Aksenas erfaring med Lean, BPM og Smidige-metoder (scrum, kanban) siden 2002. Innholdet er en tilpasning av de opprinnelige teoriene kombinert med beste praksis.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ca 3-4 timer effektiv tid (ekskl. e... 8.975 kr  

Green Belt Basic Six Sigma - e-læring

E-læringskurset beskriver roller, metoder og verktøy for vellykket gjennomføring av Six Sigma-forbedringsprosjekter. Kurset er basert på Aksenas omfattende erfaring med Six Sigma siden 2002. Innholdet er en tilpasning av de opprinnelige teoriene kombinert med beste praksis.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ca 3 timer effektiv tid (ekskl. eks... 8.975 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>