Klatrekurs i Møre og Romsdal

Her finner du klatrekurs for nybegynnere og viderekomne, med klatring både på innendørs klatrevegg og utendørs i ekte fjell. Sikkerhet er veldig viktig når du klatrer, og et klatrekurs vil gi deg kompetansen du trenger til å kunne klatre trygt på egen hånd. Finner du ikke kurset du leter etter, ringer du oss på 417 65 300, så finner vi det for deg.

Grunnkurs Inne - Brattkort

Vi tilbyr grunnkurs Inne - Brattkort. Lær å sikre med tau. Kurset sertifiserer deg til sikring og klatring med tau i alle norske innendørs klatrevegger. Dette er kurset for deg som har klatret lite eller ingenting.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 5 timer 1.500 kr

Topptaukurs

Vi tilbyr topptaukurs. Dette er kurset for deg som har klatret lite eller ingenting. Kurset gir deg muligheten til å ta Topptaukort etter endt kurs. Kurset er også populært for barneforeldre som vil sikre sine barn på klatring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde 2 timer 800 kr

NF Veilederkurs klatring høyfjell

NF Veilederkurs klatring, høyfjell er siste steg på veien til å bli klatreinstruktør høyfjell. Kurset gir en gjennomgang av metoder for veiledning i naturlig sikret klatring. Deltakerne skal gis en endelig vurdering av om de er egnet i rollen som klatreinstruktør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rauma / Åndalsnes Rauma / Åndalsnes 10.08.2022 4 dager10.08.2022 6.600 kr

Grunnkurs i klatring for grupper (Minimum 4 personer)

Dette er et grunnkurs i klatring for dem som ønsker kjennskap til å bestige vanskeligere fjell, gå fjellrygger og klatre i klatrefelt på egenhånd med naturlige sikringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales

Ekspressfart over 8000 - Works-shop for klatring på høye fjell

Dette er et to dagers kurs som tar sikte på å tilføre deltagerne kompetanse for å prøve seg på høye fjell og alpine miljøer, særlig med tanke på Himalayaklatring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr