Våttkort for kajakk og kano i Aust-Agder

Kajakkpadling er utfordrende, spennende og alltid fullt av opplevelser. Kanopadling er noe roligere og stødigere, men begge padleteknikkene gir god trening og skikkelig naturopplevelse. Her finner du padlekurs i alt fra kajakking ned ville stryk eller rolig kanoturer i fredfylte omgivelser. Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne med å finne det du er ute etter.

Grunnkurs i havpadling

Vi tilbyr grunnkurs i havpadling. Deltakerne introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakerne gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. I tillegg er deltakerne kjent med enkle sikkerhetsrutiner og øvelser, samt hvordan effektivt manøvrere kajakken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 2 dager 2.650 kr

Introduksjonskurs i havpadling

Vi tilbyr introduksjonskurs i havpadling. På dette kurset lærer man gjennom enkle og praktiske øvelser å bruke kajakken og tilhørende utstyr på en god og sikker måte. Ved gjennomført kurs får man utdelt Våttkort for trinn 1 i kursstigen til Norges Padleforbund.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 3 timer 1.250 kr

Jakten på Raet Nasjonalpark

Vi tilbyr jakten på Raet Nasjonalpark. Bli med å opplev de 98% av nasjonalparken som ligger under havoverflaten, og la deg fascinere av det artsrike plante- og dyrelivet som hører denne verden til.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 3 timer Ta kontakt kr

Selsafari i kajakk

Bli med på en rolig padletur for å se på alle de fine selene vi har i vårt område! I doble sit-on-top kajakker padler vi stille og rolig mot Selskjær for å se på alle de titalls selene som oppholder seg der. Enkel turlunsj blir servert underveis, og vi padler innom vakre Lyngør på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand 26.05.2024 3 - 5 timer26.05.2024 750 kr

Under havoverflaten - havets delikatesser

Opplevelsen som vi kaller «Under overflaten» handler om å sanke havets delikatesser og tilbringe tid ute. Fiske med stang og snøre, plukking av skjell og trekking av teiner er noe av det man kan gjøre, og tilberedelse av fangsten er naturligvis også en del av opplevelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tvedestrand Tvedestrand Ta kontakt kr

Morgenpadling + hotellfrokost

Vi tilbyr guidet padletur i Blindleia i Lillesand. Opplev sørlandsidyllen tidlig om morgenen når leia ligger stille og uberørt. Tusen vil gå til en skjultnaturskatt, som du bare MÅ oppleve. Etter padling venter frokost bag historiske vegger på Lillesand Hotel Norge. Med fornøydgaranti!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lillesand Lillesand 2 timer 1.490 kr

Padling for bedrifter og grupper

Vi tilbyr padling for bedrifter og grupper i Lillesand. Ta med jobben på et lærerikt og inspirerende kurs som kan bidra til godt samhold og god helse på arbeidsplassen. Det er ingen behov for forkunnskaper. Med fornøydgaranti

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lillesand Lillesand Avtales kr

Vinterpadling i Lillesand

Vi tilbyr guidet padletur i Blindleia i Lillesand. Vinteren er en nydelig tid å padle på. Vi har tørrdrakter og top notch utstyr slik at du får en fin, varm og trygg padleopplevelse. Med fornøydgaranti!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Lillesand Lillesand 3 timer 2.490 kr

Kajakkurs og turer i Jotunheimen

Tur til fjells og padletur/kurs samtidig? Jeg holder kurs/turer i samarbeid med Bygdin Høyfjellshotell/Jotunheimen Domes .

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet på forespørsel. Avtales kr