Vi tilbyr kurs i ravioli. På dette kurset lager vi ravioli. Pasta av ferske egg fra gården, fylles med ricotta, spinat og mye annet godt.
Vi tilbyr nettbasert sykurs om flatbrød med Margit Dale. Har du alltid hatt lyst til å bake dine egne flatbrød? Nå har du sjansen. I dette kurset tar vi deg gjennom de ulike stegene som trengs for å lage det perfekte flatbrødet.
Vi tilbyr nettbasert sykurs om melkeprodukter med Margit Dale. I dette kurset viser og forklarer Margit hvordan du lager viktige melkebaserte retter fra det tradisjonelle kostholdet i Setesdal. Kurset er helt nettbasert, så du kan ta det når du ønsker.
Vi tilbyr online surdeigsbakekurs på ditt eget kjøkken. Surdeig gir mer magevennlige brød, pizza og boller, i tillegg til at det smaker fantastisk. Du vil også få en kort innføring i ulike melsorter som spelt, emmermel, bygg og rug. Surdeig og boken Brødskiva (verdi 350 kr) blir sendt i posten.
Vi tilbyr onlinekurs om den beste babymaten. Kostholdet har stor betydning for barnets utvikling og helse. Margit Vea deler sine råd og om hvilke matvarer og hva som næring som er bra for barnet de første leveårene, samt gir tips og demonstrerer noen smakfulle og næringsrike retter.
Vi tilbyr onlinekurs om fermentert mat og drikke. Fermentert mat og drikke er gull verdt for en velfungerende og god mage. Margit Vea deler historier, tips og vil demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på, samt hvordan lage vannkefir og kombucha.
Vi tilbyr onlinekurs om fiks tarmen og resten fikser seg selv. Dette kurset gir deg gode verktøy for hvordan du kan fikse tarmen, restituere tarmen din som igjen vil påvirke helsen din positivt. Kurset ligger i egen Facebookgruppe, og du kan stille spørsmål i gruppen.
Vi tilbyr online kraftkokekurs. Høsten er tiden for å koke kraft. I fryseboksen min ligger det nå bein av lam og hjort, samt økologiske høner som utover vinteren skal bli til nydelig kraft som kan brukes i mange retter.
Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat. Fermentert mat og drikke er gull verdt for mage og tarm. Margit Vea viser hvordan lage vannkefir og kombucha, deler historier, tips og demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på.