Vi tilbyr dagsenterkongressen 2021 - en mulighetskonferanse som ser etter potensiale i den enkelte. Gjennom god tilrettelegging vil den enkelte finne sin plass, enten i aktivitet eller i det ordinære arbeidslivet.
Vi tilbyr foredrag om psykisk helse for bedrifter. Alle har en psykisk helse. Som regel funker den greit. Av og til funker den ikke like greit. Forskning viser at arbeid kan være god medisin.
Psykopati er ikke lenger klassifisert som en egen diagnose, men betegnelsen brukes likevel så vel blant fagfolk som legfolk. Psykopater synes å finnes i ganske stort omfang både i som utenfor arbeidslivet.
Vi tilbyr foredrag om litteratur. Dette foredraget tar for seg viktigheten av litteraturen. Hvilken betydning har litteratur for menneskene, hva er det som skjer i, og med oss når vi leser litteratur? Kan litteratur påvirke vår psykiske helse, på hvilken måte?
Vi tilbyr undervisning og foredrag om psykisk helse i skjønnlitteraturen. Kan skjønnlitteraturen supplere innsikt til faglitteratur når det gjelder forståelse av menneskesinnet? Ja, det tror jeg.
Vi tilbyr foredrag i hvordan ivareta seg selv og egen helse.
Hvordan er det for familier med barn med ekstra behov for oppfølging, hvilken måte å samarbeide på fungerer best og hva trenger disse familiene?
Vi tilbyr foredrag om psykisk helse og rus.
Vi tilbyr behandling og hjelp av avhengighet som nettundervisning. Det er en økende tendens i samfunnet at flere og flere blir avhengige av et eller annet.
Vi tilbyr kurs i sosial angst & sjenerthet som nettundervisning. Er man veldig sjenert påvirker dette naturligvis evnen til å skape gode og nære relasjoner.
Vi tilbyr psykologisk behandling av tinnitus som nettundervisning. Ca 17 % av Norges befolkning sliter med tinnitus, noe som utgjør ca 800.000 personer. Mange av disse er såpass plaget at de ender opp sykemeldt og til slutt uføre. Graden av depresjon og angst blant tinnitusberammede er veldig høy.
Et psykoedukativt kurs om den følelses prosessen vi alle går inn i. Vi lærer å se utviklingen via en modell. Den gir kunnskap om hvor en befinner seg. Nyttig utviklingsverktøy som gir innsikt om en selv og andre. Økt selvinnsikt er nøkkelordet
Familie, samboer, ektefelle, pårørende, venner og arbeidskollegaer. Helsepersonell og andre som vil ha interesse for økt generell kunnskap vedr familiers psykiske helse innenfor temaet rus og dysfunksjonelle familier
I en familie henger det meste sammen. Når mor eller far psykisk syk, så påvirker det hele familien. Her vil du lære om det familiemønsteret som oppstår, når familien ikke fungerer, fordi noen er syk. Rollene som oppstår vil man også kunne finne i skoleklasser og på arbeidsplasser.
Hvorfor møter jeg alltid noen som ikke er bra for meg? Hva kan årsaken være? Hvis det dreier seg om en eller annen form for rusavhengighet så er dette kurset for deg. Rusavhengighet dreiser seg også om alkoholisme og psykisk helse.
Vi tilbVIVAT - Førstehjelp ved selvmordsfare etter avtale. VIVAT er et av Helsedirektoratets selvmordsforebyggende tiltak. VIVAT er også omtalt i handlingsplan for forebygging av selvskading og selvmord 2014-2017. Kurset Førstehjelp ved selvmordsfare er et intensivt, tverrfaglig kurs over 2 dager.