Kurs i fermentering og melkesyregjæring i Stordal

Fermentert mat for barn – onlinekurs

Barn har også god nytte av å spise fermentert mat. Men ikke alle barn er vant til smakene, som f.eks. tradisjonelt sauerkraut. På dette kurset får du tips til hvordan introdusere fermentert mat i familiens kosthold.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 350 kr

Fermentert mat og drikke - online

Vi tilbyr kurs i fermentert mat og drikke - online. Fermentert mat og drikke er gull verdt for en velfungerende og god mage. Margit Vea deler historier, tips og vil demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på, samt hvordan lage vannkefir og kombucha.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 390 kr

Nybegynnerkurs i fermentert drikke

Vi tilbyr nybegynnerkurs i fermentert drikke. Lære å lage sprudlende vannkefir og kombucha, sunne festdrikker som er gode for magen. Vær ute i god tid og få tilsendt kulturer i posten på forhånd, slik at du kommer raskt i gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 350 kr

Påskegodt - Godt og søtt – onlinekurs

Vi tilbyr kurs i Påskegodt - godt og søtt – onlinekurs. Sunt og godt for et stabilt blodsukker, stabil energi og godt humør! Lær mer om hvordan du bør spise, få gode tips og oppskrifter og bli inspirert! Vi lager mat sammen, på hvert vårt kjøkken!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 390 kr

Fermenteringskurs viderekommende - bedrifter eller større grupper

Vi tilbyr kurs i fermentering på viderekomne nivå for bedrifter eller større grupper. Vi går videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking. Fermentering er en gammel konserveringsmetode som har fått en renessanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer fra 10.000 kr

Introkurs i fermentering - bedrifter eller større grupper

Vi tilbyr introkurs i fermentering for bedrifter eller større grupper. Lær deg fermentering i teori og praksis. Du får grundig innføring i metoden, historien og helsefordelene med fermentert mat. Ta i bruk en tradisjonell konservering for å dyrke frem spennende smaker og god fordøyelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer fra 8.500 kr

Mat av ville vekster

Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer etter avtale kr