Kurs i fermentering og melkesyregjæring i Rissa

Kurs i selvforsyning/dyrking- Høsting, lagring, konservering

Vi tilbyr praktiske kurs i selvforsyning. Dyrk på lag med naturen! Lær hvordan du behandler og lagrer årets innhøstede skatter for å ha mat hele året! Inkl. mini fermenteringskurs. Har hagen gitt en herlig dyrkesesong , men du lurer på hvordan du best kan oppbevare avlingen din gjennom vinteren?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Rissa Rissa 2 dager 6.000 kr

Ville vekster som mat - privet / grupper

Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer Avtales kr

Nybegynnerkurs i fermentert drikke - online

Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke. Lære å lage sprudlende vannkefir og kombucha, sunne festdrikker som er gode for magen. Du får tilsendt kulturer i posten slik at du kommer raskt i gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 420 kr

Nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat - online

Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat. Fermentert mat og drikke er gull verdt for mage og tarm. Margit Vea viser hvordan lage vannkefir og kombucha, deler historier, tips og demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 550 kr