Vi tilbyr bedriftsinternt FSE-kurs for elektropersonell. Utgangspunktet vårt er at førstehjelp er et praktisk fag hvor det viktigste er å øve på ferdigheter. Derfor vil store deler av kurset være praktisk trening, men vi vil også gi en teoretisk innføring.
Mange sykehus krever at elektrikerne de bruker innehar kompetanse på elektriske installasjoner i medisinske områder. Kursdeltagerne skal få en oversikt over hvilke normkrav de må forholde seg til, så de kan gi oppdragsgiver den anlegget han ønsker og forventer.
Gjennom kurset skal den som jobber på elektriske anlegg bli i stand til å vurdere risiko og nå 2 mål: - Redusere antallet og konsekvensene av personulykker - Redusere materielle skader
Vi tilbyr FSE kurs for elektropersonell lavspent - Bedriftsinternt. Kurs i FSE skal være praktisk nyttig og tilfredsstille myndighetenes krav til FSE opplæring i henhold til FSE forskriften. Våre kursholdere legger stor vekt på den praktiske aspektet da dette er et kurs man har årlig.
Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte. Kurset vil være med på å oppfylle bedriftens ansvar om sikkerhetsopplæring for de ansatte.
Vi tilbyr IK-Elektro kurs - Bedriftsinternt. Kurset gir el-kontrollører økt trygghet og effektivitet i en krevende hverdag, gjennom å se på faktiske avvik i elektriske anlegg, hvordan disse bør defineres i forhold til anvendt norm og forskrift og hvordan de bør klassifiseres.
Vi tilbyr kurs i jordingssystemer og feilproblematikk - Bedriftsinternt. Er det noe alle vet, så er det at jording er viktig i alle typer nettsystemer. Men det er ofte svært forskjellige oppfatning av hva som skal jordes, hvor ofte man skal utjevne og hvorfor.
Mange ønsker seg et kurs der normens definisjoner forklares på en enkel og lettfattelig måte, med praktisk tilnærming, samtidig som man ivaretar kravene til en verifikasjon. Dette kurset holdes bedriftsinternt og kan skreddersys til din bedrift.
Målet med kurset er å gi deltagerne den innsikten som er nødvendig for å forstå hva elektrofagmannen må ta høyde for, så det elektriske anlegget oppnår forskriftsmessig person, brann og driftssikkerhet, enten man til daglig bruker et dataprogram eller manuelt beregner ute på arbeidsstedet.
Vi tilbyr kurs i NEK 399 - Bedriftsinternt. I 2014 kom det en ny norm for inntak, kalt NEK 399 eller TKS normen. Denne fungerer som en felles norm for alle involverte parter ved tilknytning av strøm og ekom til bygninger og er derfor et viktig avtaledokument for en god gjennomføring av prosjekter.
NEK 400:2018 kom i revidert utgave onsdag 30 mai 2018 og inneholder endringer som er essensielle for å kunne levere en moderne elektrisk installasjon. Den teknologiske utviklingen går fort og NEK 400:2018 er derfor tilpasset solcelleinstallasjoner, lokal lagring av energi og lading av elbil.
Dette kurset dekker teorien i programfaget Automatiseringssystemer i læreplanen for Vg1 elektrofag. Er du usikker på hva du trenger av fag, sjekk med opplæringsetaten i fylket ditt eller din tidligere videregående skole.
På dette nivået går kurset i dybde og detalj på logiske styresystemer for analog og digital signalbehandling knyttet til byggautomatisering, fjernstyring og sekvensstyring, start- og reguleringsmetoder og det tilhørende utstyret.
Kurset dekker teorien i programfaget Data- og elektronikksystemer i læreplanen for Vg1 elektrofag. Det gir en presentasjon av sentrale begreper i elektrofaget, analog og digital elektronikk, komponenter, og en innføring i måling av grunnleggende størrelser.
Kurset dekker teorien i programfaget Data- og elektronikksystemer i læreplanen for Vg2 Elenergi. Kurset går mer i dybde og detalj på ulike systemer for bakke- og satellittbasert kringkasting, alarmanlegg, adgangskontroll og data- og telekommunikasjonsanlegg og det tilhørende utstyret.
Elektrikerutdanningen gir deg faglige og formelle kvalifikasjoner til å arbeide med elektriske lavspenningsanlegg, elektrisk utstyr og elektriske installasjoner som brukes til distribusjon og forbruk av elektrisk energi.
Elektrofag Vg1 åpner mulighetene for en rekke yrker innen installasjon og vedlikehold av elektriske og elektroniske systemer, som elenergi, data og elektronikk, automatisering, flytekniske fag, kulde- og varmepumpeteknikk.
Elektrofag Vg1 åpner mulighetene for en rekke yrker innen installasjon og vedlikehold av elektriske og elektroniske systemer: som elenergi, data og elektronikk, automatisering, flytekniske fag, kulde- og varmepumpeteknikk.
Vi tilbyr kurs i elenergi Vg2. Studiet er delt i programfag og fellesfag. Trenger du kun programfagene: se Elenergi Vg2, programfag. Du må i tillegg få godkjent Prosjekt til fordypning. Informasjon om dette finner du i studiehåndboken.
Vi tilbyr kurs i elenergi Vg2, programfag. Utdanningen kvalifiserer deg til å søke om læreplass innen en rekke yrker, som elektriker, elektroreparatør, energimontør, energioperatør, heismontør, signalmontør, togelektriker, elektromotor- og transformatorreparatør.
Dette kurset dekker teorien i programfaget Elenergisystemer i læreplanen for Vg1 elektrofag. Det gir innføring i framgangsmåten for å montere, sette i drift, feilsøke på og dokumentere enkle systemer for uttak av elektrisk energi, lys- og varmestyring og varmeregulering.
Kurset dekker teorien i programfaget Elenergisystemer i læreplanen for Vg2 Elenergi. Det går i mer dybde og detalj på ulike systemer for energiproduksjon og distribusjon, sikring og vern, ulike forbrukere og det tilhørende utstyret.
Vi tilbyr kurs i engelsk, elektrofag Vg1. Kurset inneholder ulike oppgaver som gir øvelse i grammatikk, rettskrivning og uttale, og lyttetrening. Videre har det litterære tekster og tekster om samfunns- og kulturlivet i engelskspråklige land.
Vi tilbyr kurs i engelsk, elektrofagene Vg2.
Kurset gir en innføring i tidligere regelverk og gir deltakerne bedre forutsetninger for å kunne vedlikeholde, drifte og utføre endringer/utvidelser på elektriske anlegg som er bygget etter eldre regelverk.
Kurset er et innføringskurs i regelverk som gjelder for maskiner, og tar for seg krav som gjelder ved bygging av maskiner. Viktige prinsipper rundt maskinsikkerhet, risikovurdering, kompetansebehov og dokumentasjon som må være på plass før maskiner som skal settes i drift.
Vi tilbyr FSE og førstehjelpkurs. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av elektrofagarbeidere Lavspent/høyspent.
Vi tilbyr FSE instruert førstehjelp. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av instruert personell. Innholdet baserer seg på Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg.
Vi tilbyr internkontroll for elektrovirksomheter. Kurset gir en innføring i Internkontrollforskriften, med fokus på å etterleve krav for virksomheter med elektropersonell ansatt. Opplæringen tar for seg innholdet i ett internkontrollsystem for installasjonsvirksomheter.
Vi tilbyr kurs i overordnet elektrorelatert regelverk. Kurset er tilpasset ledere i elektrobedrifter og tar for seg sentrale forskrifter som man bør ha kjennskap til som leder i foretak som utfører arbeid på elektriske anlegg.
Vi tilbyr NEK 400. Kurset tar for seg samspillet med Forskrift om elektriske lav spenningsanlegg og NEK 400, og skal gi deltakerne bedre forutsetning for å forstå oppbygningen og hvordan man anvender normen
Vi tilbyr spesialtilpassende kurs. Ved behov kan kan vi skreddersy kursløsninger etter kundens ønske, da kan emner og innhold settes sammen for best mulig dekke samlet kompetansebehov.
Vi tilbyr bedriftsinternt FSE-kurs for elektrikere. Gi dine ansatte et førstehjelpskurs som er tilpasset elektrikere, og sikre at de har den nødvendige kompetansen for å utføre hjerte-lungeredning og behandle elektriske skader.
Lovpålagt kurs for faglært elektro personell som jobber med elektriske anlegg og installasjon, industri eller offshore og på skip.