Kurs i collage - kollasj

Collage og veiledning med Karin Kean

Vi tilbyr collage og veiledning med fokus på komposisjon, rytme, farge med Karin Kean. Gjennom bruk av fargede papirbiter og biter fra dine gamle skisser, tegninger og malerier, går vi igang med å komponere bilde-uttrykk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 dag 800 kr

Kombikurs - Tegn & Mal&Collage + Form & Leire

vi tilbyr kombikurs - Tegn & Mal & Collage + Form & Leire. Tilbudet er for de yngste elevene og er en kombinasjon mellom Tegn & Mal & Collage og Leire & Form. Det varer i 12 uker. Lærere: Liv Bangsund og Cecelia Broadbridge. For aldersgruppen 6-8 år er det 6 uker på hver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 12 uker 1.350 kr

Japanske teknikker (helg)

Vi tilbyr helgekurs i tradisjonelle japanske dekorative teknikker på papir. Vi skal gjennom to helger arbeide med teknikkene suminagashi, orizomegami og japansk bokbinding.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 helger 3.700 kr

Akvarell med Lars A Persson; LANDSKAPSMALERI OG COLLAGE

Akvarellkurs med fokus på landskap og omgivelser ved Trondheimsfjorden i Inderøy Kommune. Kurset foregår på idylliske Kvamsholmen, like ved et hekkeområde for sjøfugl. Ute er det sau på beite og tilgang til kulturstier i området.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Inderøy Inderøy 4 dager 7.900 kr

Collagekurs for alle

In this workshop you will be inspired to create your own collage using painted and patterned paper you create in the workshop plus vintage paper and fabric. We will talk about shape, color and composition.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 kvelder 1.200 kr

Semesterkurs maleri 3 - abstrakt maleri

Vi tilbyr semesterkurs i maleri 3 (abstrakt maleri) for viderekomne. Du beveger deg fra den faglige plattformen på kursene for nybegynnere og videregående til fordypning og utvikling av det abstrakte maleri basert på farge, flate, stofflighet, abstraksjon og abstrakt komposisjon samt akrylteknikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Gamlebyen Oslo, Gamlebyen 10 uker 5.900 kr