Anleggsgartnerkurs i Åsnes

Anleggsgartneren arbeider med opparbeiding, stell, beplantning og vedlikehold av offentlige og private grøntområder som parker, gågater, idrettsanlegg, kirkegårder, lekeplasser, boområder, golfbaner og kulturlandskap. Arbeidsoppgavene er en blanding av gartner- og anleggsfag, så arbeidet kan bestå av å bygge og vedlikeholde mindre veier og plasser, trapper, gjerder og murer, samt legge brostein og heller i naturstein. Anleggsgartneren må kunne kjøre forskjellige typer maskiner og like å jobbe utendørs.

Fagskolekurs i prosjektledelse for anleggsbransjen

Vi tilbyr gratis nettkurs innen Prosjektledelse, som er spesielt laget for ansatte i anleggsbransjen. Det er partene i arbeidslivet i samarbeid med regjeringen som finansierer kompetansetilbudet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 måned Gratis kr

Fagskolekurs innen fremmede arter og masseforflytting for anlegg

Vi tilbyr gratis nettkurs om fremmede arter og masseforflytting, som er spesielt laget for ansatte i anleggsbransjen. Dette er et samarbeid mellom arbeidsliv og regjering. Til å undervise i disse emnene har vi engasjerte forelesere som er blant landets fremste på disse temaene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 måned Gratis kr

Fagbrev anleggsgartnerfaget - virtuelt klasserom

Vi tilbyr fagbrev i anleggsgartnerfaget som virtuelt klasserom. Har du lang erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 80 timer 23.900 kr