Kurs i akvarellmaling i Skedsmo / Lillestrøm

Her finner du alle slags forskjellige kurs innenfor akvarellmaling. Dette er en fin måte å begynne å male på for deg som er nybegynner, men er også populært for viderekommende. Akvarellfargene er friske og fine og gjør seg fint på lerret, enten du heter Picasso eller hvermannsen.

Akvarellmalekurs hjemme hos deg! - Helg

Jeg tilbyr akvarellmalekurs våt i våt, der dere bor. Er dere en liten gruppe (min. 5 pers) eller kanskje en stor gruppe (Max 8 pers) og har et lokale som egner seg, kommer jeg gjerne og holder kurs hos dere, hvis du bor i det sydlige av Norge Max 200 km hver vei fra Telemark.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus 1 helg 2300 pr pers kr

Akvarellkurs m/Kari Ibel Kolltveit - Kveld

Vi tilbyr akvarellkurs med Kari Ibel Kolltveit. Kurset formidler grunnleggende kunnskaper om å skape med akvarellfarger og vi jobber med å utvikle ditt eget maleri. Du får en introduksjon i akvarell fargens egenskaper, teknikker og metoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 10 ganger 4950 kr

KLART DU KAN...Fra foto til fri flyt - Nettkurs med Aud Rye

Aud Rye laget et nettkurs, her skal dere male 5 vakre akvareller . Aud er en kjent og ettertraktet kursholder som tar deg trinn for trinn mellom de vakreste akvareller. Du kjøper kurset direkte på nett og får tilgang til kurset så fort det er betalt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 3000 kr