SSCP - System Security Certified Practitioner - online



Kursarrangør: Experis ManpowerGroup
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: På forespørsel
Varighet: 3 - 5 dager
Pris: 22.500

Vi tilbyr onlinekurs i Systems Security Certified Practitioner (SSCP). Målsettingen med kurset er at man skal kunne anvende kunnskapene fra pensumet i sitt daglige arbeid umiddelbart etter avsluttet kurs.

Innhold:
SSCP tar utgangspunktet i tradisjonelle datasenteroperasjoner, men dekker også skytjenester. Kurset er rettet mest mot «hands on» personell som utfører sikkerhetsoppgaver i sitt daglige virke. I tillegg ser man også på noen av de viktigste juridiske utfordringene som skytjenester bringer inn.

SSCP er en fremtidsrettet sertifisering som dekker følgende kunnskapsdomener:
• Access Controls
• Security Operations and Administration
• Risk Identification, Monitoring and Analysis
• Incident Response and Recovery
• Cryptography
• Network and Communications Security
• Systems and Application Security

Som sertifisert SSCP har du bevist at du har det som trengs for å utforme, implementere og administrere cybersikkerhet i datasenter og skytjenester slik at sikkerheten støtter forretningsmålene på en kostnadseffektiv måte. Du bli medlem av (ISC)² og får tilgang til et bredt spekter av ressurser, pedagogiske verktøy og nettverksmuligheter.

Instruktør: Stein Arve Jacobsen Møllerhaug

Vår instruktør Stein Arve Jacobsen Møllerhaug, Principal Advanced Knowledge Developement Manager hos Experis Ciber AS, er autorisert for å undervise (ISC)2 CISSP, CSSP, CSSLP og SSCP. Han er også Autorisert ISO 27001 Master Trainer (PECB), og har levert over 20 ISO 27001 kurs internasjonalt og over 80 CSSP kurs internasjonalt. Han har jobbet i IT-bransjen siden 1981 og er en av Norges mest erfarne kursinstruktører.

Målgruppe for kurset:
Kurset er rettet mot driftspersonell, programmerere, systemadministratorer og støttepersonell

Kursspråk:
• Kurset blir holdt på engelsk

Kursmateriell:
For å spare miljøet vil kursmaterialet oversendes digitalt. Kursmateriale på papir kan oversendes på forespørsel dersom påmelding og betaling har funnet sted minimum 2 uker før kursstart.

Eksamen / sertifisering:
Eksamen er på engelsk og kan tas når som helst på et hvilket som helst Pearson Vue godkjent testsenter. Eksamen er på 3 timer (adaptiv CAT), ingen hjelpemidler tillatt.