Retail Design - 1 år | HeltidSted: Hele landet
Hele landet
Kursadresse: Nedre Vollgate 8, 0158 (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning (60 studiepoeng)
Undervisningstid: 25.08.2020
Varighet: 2 semester
Pris: 58.000

Retail Design er for deg som ønsker å jobbe med design, styling & interiørarkitektur i butikk for Norges største bransje!

Ønsker du å jobbe kreativt for å skape gode og unike opplevelser i butikk? Ved å studere retail design har du mulighet til å jobbe som butikkdesigner, eksponeringsdesigner, dekoratør, fotostylist eller med design for eventer.

Det er viktigere enn noen gang å ha et bevisst forhold til design og opplevelse i butikk – med netthandel som stadig større konkurrent, ser butikkene behovet for mennesker som kan være med å utvikle butikk konsepter som styrker kundeforholdet og kjøpsopplevelsen. Som retail designer er du med på å utvikle nyskapende og praktisk design for varehandel. Du kan være med på å forme fremtidens kjøpsarenaer, og skape gode ringvirkninger gjennom en bred forståelse av design og kvalitet.

En viktig del av yrket er å mestre digitale verktøy. Du vil lære deg det digitale verktøyet ArchiCad som er brukt av arkitekter og designere. ArchiCad er en programvare hvor du tegner i 2D (plantegning) samtidig som det bygges i 3D (perspektiv).

I løpet av studietiden vil du gjennom praksis i bedrift få en smakebit på hvordan det er å arbeide i bransjen, og det er en super mulighet til å knytte kontakter og bruke all kunnskapen du sitter på.

Retail designer er et studie hvor du får muligheten til å være nysgjerrig og se på samfunnets handlemønster, og påvirkningskraften til design!