Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 3 personer



Kursarrangør: Funky Fresh Foods
Sted: Vi kan holde kurs hjemme hos deg
          Telemark, Skien
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: fra 7.000

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Vi bruker ingen kunstige tilsetningsstoffer og prøver både nye og tradisjonelle sett å bake uten å bruken gluten, egg, melk, gjær eller sukker.

Kurslederen Josefine er Norges mest erfarne og profilerte innen raw food, også en av forfatterne til den første norske kokeboken om raw food- RAW. Raw Food trenger ikke å være en livstil. Uten rett å slett en metode for og tilberede grønt til og bli mer appetiligt, og enklere å tilføre in i et hverdagslig kosthold.

Den vanligste missforståelsen når det gjelder raw food er at det handler om at kun spise raw food, hvilket nødvendigvis ikke er hensiktsmessig. De fleste vil alikevel oppleve store helsefordeler, som økt energi, styrket imunnforsvar og bedre humør, av å tilføre mer rå mat i kostholdet sitt.

Våre to forskjellige helgekurs holdes under høst og vår i Trondheim, Oslo, Bergen, Stavanger, Skien og Kristiansand. «Raw food for alle!» eller «Raw food, dehydrator og superfoods»

Raw food for alle:
Vi begynner med enkle smoothies, den perfekte frokost eller som mellom-måltid, og fortsetter med spennende salater og smaksmettede dressinger og dipper som og kan serveres med kjøtt eller fisk. Vi lager gourmet raw food middagsretter som krydret gryterett, asiatiske vårruller med egen sweet chilisaus og vegetar sushi.

Og selvfølgelig – fantastisk gode desserter med paier og sjokoladekake i flere varianter. Alt er uten sukker, gluten, egg og meieriprodukter.

Vi utforsker næringsrike, alminnelige og eksotiske råvarer som gjør det enkelt å bringe levende mat med inn i hverdagens kosthold. Underveis leker vi med den variasjon av råvarer og muligheter som raw food tilbyr, og gir godt med plass for samtaler mellom deltagerne og kursleder.

Målgruppe for kurset

Kurset passer deg som er interessert i å lære å lage ny mat, som vill att matlaging skal gå raskest mulig, for deg som er vegetarianer, har allergi eller diabetes som er opptatt av økologisk og bærekraftig matlaging, og alle dere som søker et sunnere kosthold.

Antall:
Fra 3-10 personer