Opplæring meditasjon og sjamanistisk metode - webkamerakurs



Kursarrangør: Anne Bjørkedal
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 450 pr time

Sjaman og healer med 30 års praksis tilbyr opplæring meditasjon og sjamanistisk metode. Du kan melde deg på halvtimes innføringskurs gratis. Du må rekne med å delta saman med andre på dette.

Metodikk:
Eg har utvikla eit genuint konsept som gjer at alle kan bruke dei delane av hjernen der vi går på trance. På desse hypnagoge tilstandene har eg også utvikla ein matematikk over kroppen og samband mellom organa og kjensler. Eg bygger også på sjamanisme og nyare vitskapsteori

Bakgrunn:
Eg er utdanna journalist og har skrive 4 romanar. Sjamanisme og healing er likevel det eg alltid har forska på og praktisert. Eg har halde utallige kurs og har coacha mange av dei som i dag praktiserer innafor sjamanisme. Ved sidan av medfødde evner har eg forska på fag som kabbalah og esoterisk psykologi.

Detaljer:
Du kan melde deg på halvtimes innføringskurs gratis. Du må rekne med å delta saman med andre på dette.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Anner en fantastisk healer som har medvirket til at livet mitt har endret seg. Hun gir av seg selv. Hun er ærlig og oppriktig. Forklarer og informerer godt. Hun er et hjertevarmt menneske som en føler seg veldig trygg hos. At Anne vil bli en meget god underviser er jeg overbevist om og gir henne de beste anbefalinger.
- Ingeborg

Jeg har fått kanalisering, og fjernhealing av Anne. Begge gangene opplevde jeg å få mye ut av hjelpen. Kanaliseringen gikk veldig dypt, og beskjedene var sterke og ga gjenklang og hjelp. Anne er også hjertevarm, seriøs, og man merker hun har god erfaring med det hun holder på med. Derfor anbefaler jeg Anne
-Kjersti

Lett og fin å prate med! Man føler at man kan være seg selv i samtale med henne, noe som er veldig viktig i møte med mennesker.
-Iren

Anne er jordnær, direkte, dyktig, ærleg, kunnskapsrik, erfaren og tydelig og har en veldig sterk intuisjon. Ho forklarar på ein måte som alle forstår, og brukar naturen og elementa i sitt arbeid. Anne er 'heil ved" og er et herlig menneske med eit varmt hjerte, god humor, heilt uten jåleri. Har vore på kurs med henne, og det var veldig sterkt og lærerikt, så eg kan virkelig anbefale Anne!
-Marit