Anne Bjørkedal

Tarot er en del av kabbalah, og med AnneB mellom deg og kortene blir dybden i dette systemet gjort levende. Mester i reiki, Reconnective healer level. Omfattende studier i kabbalah og esoterisk psykologi. Studert sammen med mestersjamaner. Fikk Ailo Gaup og Isogaisas sjamansptipend året før han døde. Kontor på Amfi Moa fra 2006 til 2016 og tilbake siden januar 2020.
Har skrevet fire romaner, fått Tanums Kvinnestipend og er medlem av den Norske Forfatterforening. Utdannet journalist, og har også universitetsstudier i språk og historie. Har praktisert taoistisk og sjamanistisk meditasjonspraksis i 30 år.

AnneB kan se aura, hun kan se og respondere inn i frekvenser, noe som gjør henne i stand til å endre hva som omgir deg. Du kan få beskjed om nyttige steg i livet, få et kart over hvem du er og hva du står i, og ikke minst diskutere mulige veier inn i fremtiden. AnneB er en erfaren sjamanistisk seer og rådgiver. På sin søkende vei og praksis har hun hatt ti tusen menneskemøter


Opplæring meditasjon og sjamanistisk metode - webkamerakurs

Sjaman og healer med 30 års praksis tilbyr opplæring meditasjon og sjamanistisk metode. Du kan melde deg på halvtimes innføringskurs gratis. Du må rekne med å delta saman med andre på dette.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 450 pr time kr