Online barnedans (barn 3 - 6 år)Kursarrangør: Norsk Ballettinstitutt
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Lørdager kl 09:15 - 09:45
Varighet: 4 uker á 30 minutter
Pris: 460

Vi tilbyr online-kurs i barnedans - et interaktivt danse-eventyr!I løpet av 4 uker vil barna danse seg gjennom vårt utvalgte eventyr, lære grunnleggende ballett-trinn og få utfolde kreativiteten sin.

Innhold:
Vi fokuserer bl.a. på ponnygallopp, fotarbeide, storketrinn og armer, bevegelighet og styrke, som er en del av læreplanen vår for denne aldersgruppen. For hvert videre kurs fokuserer vi på forskjellige momenter som vi ellers lærer bort over 14 uker på våre vanlige kurs. Du velger selv hvor mange perioder du ønsker å delta på.

Hva skjer og hvordan:
Kurset er interaktivt, dvs. det er online (via Zoom) med en dansepedagog og assistent tilstede i studio for å se barna og veilede dem gjennom danseeventyret vårt. For at pedagogen skal kunne ha et aktivt samarbeid med barna er det viktig at video-funksjonen på Zoom er på, men når kurset er i gang må mikrofonen være av for å unngå unødvendig støy som forstyrrer de andre deltagerne. Når du er påmeldt får du tilsendt forskjellige tegneark på mail som barna kan fargelegge, i samme tema som eventyret.

Zoom-linken:
Du mottar linken til Zoom-møtet på mail før første kursdag. Det er samme link hver gang, så lagre mailen/linken.

Påmeldingsregler online-kurs:
Første gang regnes som en prøvetime. Ved påmelding betaler du kr. 150,- for prøvetimen i bookingen. Dette beløpet er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke hvis du ikke skal gå hele kurset. Eventuell avbestilling av kurset må skje senest en dag før kursstart hvis du ikke ønsker å gå kurset / ta prøvetimen. Hvis vi ikke mottar annen tilbakemelding på mail før neste kursdag er påmeldingen bindende etter prøvetimen, og du / dere regnes som påmeldt til kurs listet opp i ordrebekreftelsen.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer både for gutter og jenter i aldersgruppen 3 - 6 år

Utstyr:
Et rom barnet har plass til å bevege seg (og gjerne være uforstyrret av andre familiemedlemmer) + en pc eller lignende for å koble oss sammen. Antrekk etter lyst og humør, eller tema, så lenge man kan bevege seg i det. Håret er satt opp i en hestehale eller lignende for de med langt hår.