Barnedans 3 -6 år - Gratis prøvetime



Kursarrangør: Diamond-Dance
Sted: Akershus, Sørum
Akershus
Kursadresse: Moengvegen 6, 2016 Frogner (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager kl. 17.30
Varighet: 12 uker
Pris: 1.300

Barnedans er for barn i aldere 3 - 6 år hvor de bla lærer å bevege seg/danse til forskjellig type musikk. Vi fokuserer på lek og moro til kjente og populære barnesanger samtidig som de også lærer noen grunntrinn fra bla samba og cha cha.

Det å danse er fantastisk både som fritidsaktivitet og idrettsform og vil fremme barnas konsentrasjonsevne, motorikk og balanse. Her må de lære seg å ta imot instruksjon, samarbeide og kommunisere med de andre barna og instruktør samt lære seg å bidra til det sosiale samholdet på kurset, alt i veldig trygge rammer og på en god og pedagogisk måte.

Kursene går over 12 uker à 45 min og avsluttes med en felles avslutning der alle får vist frem hva de har lært i løpet av kurset.

Vi har rullerende påmelding, så det er fullt mulig å starte i løpet av kurset. Betaling gjelder fra første oppmøte.

12 ukers kurs kr 1.100,- som også inkluderer avslutning.

Det tas forbehold om endringer. Vel møtt!

Alle er hjertelig velkommen til en GRATIS prøvetime hos Diamond Dance på kursene Foreldre og Barn, Barnedans, Ballett, Jazz/Moderne og gr.kurs 1 Sportsdans samt Danserulla 2018. Meld på via påmeldingsskjemaet, vi fakturer ikke før etter 2. kursdag. Det er også mulig å begynne når som helst, da man kun betaler fra første oppmøte.