Diamond-Dance

Hos Diamond Dance har vi i tillegg til grunnkurs i Sportsdans og Sportsdans konkurranseparti, kurs i Barnedans, Alternativ Dans som Jazz og Moderne, Ballett, Selskapsdans for voksne og Latino Shake & Burn. Vi tilbyr også privatundervisning og bedriftskurs i de fleste former for dans.


Barnedans 3 -6 år - Gratis prøvetime

Barnedans er for barn i aldere 3 - 6 år hvor de bla lærer å bevege seg/danse til forskjellig type musikk. Vi fokuserer på lek og moro til kjente og populære barnesanger samtidig som de også lærer noen grunntrinn fra bla samba og cha cha.

Sted Dato Varighet Pris
Sørum Sørum 12 uker 1.100 kr  

Brudevals

Hos Diamond Dance er det mulig å bestille tid for å lage sin helt egen Brudevals. Første time er på 90 min. og koster kr 1150,-. Er det behov for flere timer koster disse hhv kr 500,- pr 45,- minutter.

Sted Dato Varighet Pris
Sørum Sørum 45 minutter 500 kr  

Danseløvene - dans for alle med funksjonshemming

Dette er et GRATISKURS for vokse i alderen 16 - 50+ med både psykisk og fysisk funksjonshemming, også rullestol. Her står danseglede og sosialt samvær i fokus, men det blir også mulighet til å konkurrere.

Sted Dato Varighet Pris
Sørum Sørum 8 uker 1.200 kr  

Grunnkurs 1 Sportsdans 1. t.o.m. 4. klasse

Dette kurset er for barn fra 1 klasse, og selv om vi her beholder litt av leken, så vil barna lære å bevege seg i takt og utvikle grunnleggende ferdigheter i bl.a. samba, cha cha, vals og quickstep som er 4 av de 10 dansene innenfor sportsdans.

Sted Dato Varighet Pris
Sørum Sørum 12 uker 1.100 kr  

Grunnkurs 2 i Sportsdans

Dette er kurset for deg som har gått Grunnkurs 1 og som har begynt å konkurrere eller som bare ønsker å lære mer. Her blir du introdusert til nye danser og flere trinn i de dansene dere allerede har. Kurset går over 12 uker og man trener 2 ganger i uken a 45 minutter.

Sted Dato Varighet Pris
Sørum Sørum 12 uker 1.400 kr  

Latino Shake & Burn

Dette er et treningsopplegg hvor vi kjører 60 minutter dans til fengende musikk. Her er det høy stemning til fengende latinyrytmer mens vi danser, forbrenner kalorier og bygger styrke og bevegelse. Kurset er for både nybegynnere og litt øvet, da alle danser ut i fra eget ståsted.

Sted Dato Varighet Pris
Sørum Sørum 4 uker 500 kr  

Latinomix for Teens

Diamond Dance på Lindeberg, Frogner i Lillestrøm, tilbyr nå Latinomix for Teens. Ta med vennegjengen og lær morsomme latindanser. Her danses det med høy sosial faktor og godt humør til fengende musikk.

Sted Dato Varighet Pris
Sørum Sørum 12 uker  

Sportsdans Konkurranseparti 1

Dette er et parti hvor lærekurven ligger på konkurransenivå. Her er det åpent for alle som konkurrerer eller som ønsker å konkurrere eller kanskje bare vil lære mer. Kette er et parti hvor lærekurven ligger på konkurransenivå.

Sted Dato Varighet Pris
Sørum Sørum 2.300 kr