Nettkurs i Premiere Pro CS6: grunnleggende innføringKursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Løpende.
Varighet: 3 timer
Pris: 299

Adobe Premiere Pro er et tidslinje-basert redigeringsprogram utviklet av Adobe. Programmet ble lansert i 2003 og brukes i dag av: NRK, BBC og CNN. Kurset passer for alle som ønsket å lære å bruke Premiere Pro.

Adobe Premiere Pro er et tidslinje-basert video- og filmredigeringsprogram utviklet av Adobe. Premiere Pro ble lansert i 2003 og brukes i dag av TV-selskaper som: NRK, BBC og CNN. Premiere Pro støtter redigering av video i opp til 10240 x 8192 piksler (høyere enn 8k) med 32-biter per kanal, i både RGB og YUV. Premiere Pro inkluderer også avanserte verktøy for behandling av lyd.

Dette kurset passer for deg som ønsker å lære hvordan man klipper og redigerer video ved hjelp av Adobe Premiere Pro. Kursinstruktør Espen Faugstad vil guide deg gjennom programmet, og lære deg alt du trenger for å komme raskt i gang. I starten av kurset lærer du hvordan man importerer og organiserer videoklipp. Deretter lærer man redigerer videoklipp i tidslinjen. Du lærer også hvordan du bruker alle tilgjengelig paneler i Premiere Pro. I slutten av kurset lærer du avanserte redigeringsteknikker som kan effektivisere din digitale arbeidsflyt.

Målgruppe for kurset

- Videografer
- Fotografer
- Journalister
- Gründere

Kursmateriell

- Du lærer hvordan Adobe Premiere Pro er organisert
- Du lærer å lage et nytt prosjekt
- Du lærer å importere mediafiler
- Du lærer å redigere og klippe
- Du lærer å bruke avanserte paneler og verktøy
- Du lærer å effektivisere arbeidsflyten din