Jarle Leirpoll

Kurs i video- og multimediaproduksjon
Jeg har undervist ved forskjellige høgskoler siden 1987, parallelt med min virksomhet som frilans fotograf/redigerer/regissør. I tillegg har jeg kjørt kurs for TV-stasjoner, webbaserte mediehus, lærere i videregående skole, etc. Dette har gitt meg god innsikt i hva folk sliter med, og hva som skal til for å lære dem det. Derfor har jeg også skrevet en lærebok som nå blir brukt på mange norske høgskoler og universiteter med video på fagplanen.

Bruk ditt eget utstyr
Kursene arrangeres hos det firmaet som leier meg inn som instruktør. Da lærer de ansatte å bruke firmaets utstyr, og de slipper å reise bort.

Tilpasset kundens behov
Jeg kan lære dere det dere trenger å lære. Opplegget er så fleksibelt at det kan tilpasses til de behov dere har eller venter å få.


Adobe After Effects - bedriftinternt

Vi tilbyr kurs i Adobe After Effects for bedrifter eller større grupper. På kurset lærer du prinsippene rundt compositing og motion graphics. Du lærer både å lage naturtro effekter og mer påfallende tekst- og grafikkeffekter.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 - 4 dager Avtales kr  

Adobe Premiere Pro - bedriftsinternt

Vi tilbyr redigeringskurs - videoredigering med Adobe Premiere Pro. På kurset lærer du å redigere med programmet Adobe Premiere Pro, kort og godt. Video, lyd, fargekorrigering, lag-på-lag, effekter, tekster, grafikk, eksport til tape, DVD, Blu-ray og web, etc.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 - 3 dager Avtales kr  

Kurs i bruk av videokamera - bedriftsinternt / større grupper

Vi tilbyr kurs i bruk av videokamera for bedrifter eller større grupper. På kurset lærer du hvordan kameraet virker og hvordan du skal bruke det for å jobbe lett og effektivt, og få gode bilder og god lyd. Du lærer hvorfor du alltid skal bruke manuelle innstillinger, og ikke stole på auto.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet fra 1 - 3 dager Avtales kr  

Kurs i video- og multimediaproduksjon - bedriftsinternt

Videoproduksjon er lett. Komplekst kan det nok være, men egentlig ikke komplisert eller vanskelig. Hver ting du gjør er ikke så vanskelig. Å ta hvitbalanse er enkelt. Å fokusere er enkelt. Å ta riktig utsnitt er enkelt. Å eksponere riktig er enkelt.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr