Nettkurs i Adobe Premiere ProKursarrangør: Utdannet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Varighet: 5 timer
Pris: 349

I dette kurset lærer du å bruke Adobe Premiere Pro på et profesjonelt nivå – og det kreves ingen forkunnskaper for å ta kurset. I begynnelsen av kurset lærer du å opprette et prosjekt, og importere og organisere filer på en skikkelige måte slik at du unngår rot og krøll senere.

Bli en mester i videoredigering med Adobe Premiere Pro gjennom dette dyptgående kurset ledet av Espen Faugstad, en erfaren kursholder hos Utdannet.no. Dette kurset krever ingen forkunnskaper og tar deg med fra grunnleggende til avanserte teknikker i Premiere Pro. Det er ideelt for alle som ønsker å lære profesjonell videoredigering, enten for personlig bruk eller for å utvikle karrieren som klipper.

Kurset dekker alt fra opprettelse av prosjekter, organisering av filer, redigering av video og lyd, til bruk av effekter, overganger, og fargekorrigering. Du vil også lære å opprette titler, teksting, og bruke animasjon for å gi dine videoer et profesjonelt uttrykk. Ved kursets slutt vil du ha opparbeidet deg all den kunnskapen som trengs for å jobbe som en profesjonell videoredigerer.