Ned i vekt - uten diett



Kursarrangør: Liv Solfrid Endal
Sted: 4 etg, står iProsess på ringeklokken, like ved Steen og Strøm
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Kongensgate 16, 0153 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 timer
Pris: 4.975

Jeg tilbyr kurs i vekt reduksjon. En metode med gode resultater som har vært omtalt i The Sun, The Daily Express , TVnyhetsprogram og nasjonalradio i England. En metode som kan brukes enten du skal ned 5 kg eller 40 kg.

Innhold:
En metode der du i en avtalt periode slapper av og lytter til en avslappende lydfil daglig - en metode kalt VGB, Virtuelt Gastrisk Bånd. Virtuelt Gastrisk Bånd er en ikke-kirurgisk teknikk som gjennom klinisk hypnoterapi overbeviser sinnet ditt om at magen er full etter en liten mengde mat. Når porsjonene blir sterkt redusert vil kroppen begynne å forbrenne av fettlagrene, spesielt rundt magen, og du vil automatisk gå ned i vekt. Vanlig vektreduksjon pr. uke i starten er 1-3 kg, senere 0,5-1 kg. Programmet går over 5 behandlinger og forandrer tanker omkring mat og spising. Det er ingen diett, ingen telling av kalorier og ingen fokus på veiing. Du begynner å nyte maten og kose deg med maten, og du får et avslappet forhold til mat.

Program:
Uke 1:Din drivkraft og motivasjon:
For å skape endring kreves at du har motivasjon for å gjøre ting annerledes enn du har gjort før! Den første kursuka jobber vi med din drivkraft, og med å kartlegge hva som har stoppet deg tidligere. På denne måten kan du skape de beste mulige forutsetningene for å lykkes med å gå ned i vekt med en plan som fungerer for deg!
Vi jobber med:
• Hvor er du og hvor vil du være når?
• Hva har stoppet deg så langt?
• I hvilke situasjoner trigger dine «indre sabotører» deg?

Uke 2: Hvordan nå fram til ditt ubevisste sinn:
Vårt ubevisste sinn er opptil 19 ganger så sterkt som det bevisste sinn. Grunnen til at mange ikke lykkes med å endre livsstil er at de ikke har underbevisstheten "på laget". I uke 2 lærer du hvordan du kommuniserer med underbevisstheten slik at du kommer raskere dit du ønsker deg.
Vi jobber med:
• Hvordan kommunisere med underbevisstheten for å nå målene dine
• Mentale triks du kan bruke i det daglige

Uke 3: Stresse ned:
Du vet kanskje hvordan hva vi tenker påvirker stressnivået, og hvordan stressnivået påvirker vekta? Denne uka er det hovedfokus på tankene våre. Vi har 70 000 tanker hver eneste dag der 90% er de samme som i går – og hele 70% av alle tankene er negative. Denne uka vil du forstå hvordan du kan tenke annerledes slik at du stresser mindre (og spiser bedre)!

Fokus denne uka er:
• Teknikker for å stresse ned, inkludert pusteteknikker
• Å identifisere hva som gir deg stress, enten det er mat, relasjoner eller andre ting

Uke 4: Den mentale gastrisk bånd «operasjonen»
Den mentale gastrisk bånd "operasjonen" er en hypnotisk metode med svært gode resultater som har vært omtalt i The Sun, The Daily Express, TV nyhetsprogram og nasjonalradio i England. Denne uka vil du få en hypnose som virker som et gastrisk bånd og en avslappende lydfil som du skal høre på daglig i ca 15 minutter.

Uke 5: Det du og kursgruppa trenger
Denne uka spesialtilpasser jeg innholdet etter der du og de andre kursdeltakerne har kommet, og tar opp temaer som dere er opptatt av.

Uke 6:Ernæring og trivselsvekt :
Denne uka er fokuset på ernæring og trivselsvekt og hvordan du kan hjelpe kroppen med å komme raskt til trivselsvekta ved hjelp av gode tilskudd. Fokuset i dette programmet er på det mentale men både kundene mine og jeg har erfart raskere resultater ved å "hjelpe kroppen" med en god helsekur.

Du vil lære mer om:
• Sammenhengen ernæring og vekt og hvorfor kroppen kan ha nytte av tilførsel av vitaminer og mineraler

Uke 7: Bonusuke
Målet med dette kurset er at du skal ha det du trenger for å kunne stabilisere deg på en vekt du og kroppen din trives med. I denne siste uka øver vi på å lytte til intuisjonen og jobber for å få på plass de siste delene du evt trenger for å fortsette din reise mot stabil trivselsvekt! Du får denne uken en lydfil med ernæringssetninger.

Fokuset er forøvrig:
• Hvordan du lytter enda bedre til intuisjonen
• Hvor er du og hva gjenstår

Dette programmet gir deg MYE personlig oppfølging, derfor er det et begrenset antall plasser! Sikre din plass NÅ! Du følger kurset i ditt eget tempo i tett dialog med Liv!

Prisen:
• 7 ukers kurs - verdi 3t600,-
• 4 timer individuell samtale - verdi 6000,-
• 6 spørsmål- og svar-lydopptak - verdi 2500,-
• TOTAL VERDI KR 11.800,-

Ditt tilbud (kun gyldig NÅ): kr 5900,-.


Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Anbefaler veldig å bruke Liv i forhold til vektnedgang. Pga Liv sitt behagelige vesen hadde jeg gjerne anbefalt både familie og venner å ta kontakt med ho. Ikke bare for vekttap, men også i forhold til andre problemstillinger. Tenker at hypnoterapi kan anvendes med god effekt til de fleste problemstillinger. …." Sykepleier Helene - som har fulgt kurset som starta 25.1.2019

"Er så glad jeg hadde den første telefonsamtalen med Liv i sin tid. Liv møtte meg med respekt og forståelse. Jeg ble røykfri etter første hypnose med Liv etter å ha røyka i 15 år. I dag benytter jeg derfor Liv når jeg møter vanskelige utfordringer på også andre områder. Jeg fikk bl.a hjelp i en vond krisesituasjon i livet mitt – fikk hjelp mot følelsen av angst, problemer med å sove, økt selvtillit og økt ro i kroppen generelt.
Du som har spørsmål må gjerne ringe meg uansett om du har spørsmål om det over eller ned i vekt. Jeg kjenner til flere som er glade og har nådd trivsels vekta hos Liv» - Hilde Sørum - tlf 401 04 9322