Liv Solfrid Endal

Har du lyst å jobbe sammen med meg for å få mer av det du ønsker?
Siden jeg var en av dem som ikke visste klart hva jeg ville bli som tenåring, valgte jeg å gå i min fars fotspor og bli sivilingeniør. Jeg jobbet etter hvert som leder innenfor IT i flere bedrifter. Jeg sertifiserte meg innenfor coaching og ble stadig mer opptatt av å få ut potensialet til enkeltpersoner og team. Jeg ønsket å hjelpe «de som vil, men ikke får det» til å komme raskere i mål. Svaret på dette fant jeg i The Journey metoden – som benyttes av flere hundre tusen verden over.

Jeg har siden 2004 hatt et stort antall klienter – via bedrifter, bedriftshelsetjenesten og privatklienter – som har vært i ulike livskriser, og jeg har også selv erfart flere vanskelige perioder. Det gir meg mening å hjelpe andre til bedre helse, økt livskvalitet og mer av go’følelsen.

Jeg har spesialisert meg på hvordan våre tanker – og hendelser i livet påvirker oss – både vår hjerne og kropp. Jeg har videre spesialisert meg innenfor hvordan vi best kommuniserer med oss selv, hvordan vi bygger opp vår egen kraft og selvfølelse –og hvordan enklere nå våre mål samtidig som vi nyter reisen dit mer.


Fra stress til ro

Vi tilbyr kurs i fra stress til ro. Du ønsker det beste for bedriften og de ansatte. Du vet at stress motvirker de gode resultatene. Kanskje treffer noe av det nedenfor deg?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Ta kontakt kr  

Glede - helse - Overskudd

Vi tilbyr veiledning i glede, helse og overskudd. Er du sliten, sykmeldt - kanskje helt utkjørt? Drømmer du om mer trivsel og overskudd - å føle deg bedre i hverdagen?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Ta kontakt kr  

Karrièreomstilling

Vi tilbyr kurs Karrièreomstilling – nye muligheter, ser du dem? Er du i tvil hva du vil – og hvor du vil? Kjenner du på motstand?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Ta kontakt kr  

KIB - kurs

Vi tilbyr kurs i Kurs i belastningsmestring. Kurs i belastningsmestring (KiB-kurs) er et kurs der deltagerne lærer metoder og teknikker for å mestre belastninger knyttet til både helse, arbeids- og privatliv – som jo gjensidig påvirker hverandre. . Kurset kan tilpasses den enkelte bedrift.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Ta kontakt kr  

Ned i vekt - uten diett

Vi tilbyr kurs i vekt reduksjon. En metode med gode resultater som har vært omtalt i The Sun, The Daily Express , TVnyhetsprogram og nasjonalradio i England. En metode som kan brukes enten du skal ned 5 kg eller 40 kg.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 7 uker 5.900 kr  

Røyke - og snusslutt kurs

Vi tilbyr Røyke - og snusslutt med Hypnose. Er du en av dem som sliter med å slutte å røyke selv om du vil? Er du motivert, men klarer det ikke? Merker du at pusten, kondisjonen eller andre deler av helsen begynner å bli dårligere? Er du redd for å kjempe kampen mot røyksuget hvis du slutter?

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 uker 3.900 kr  

Sykmeldte raskere tilbake

Vi tilbyr kurs i å få sykmeldte raskere tilbake. Jeg har jobbet med å få sykmeldte raskere tilbake til friskmelding siden 2005. De fleste tar turen til kontoret jeg har sentralt midt i Oslo sentrum i Kongensgt 16.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Ta kontakt kr