Magedans kurs - Hula / Tahitisk dansKursarrangør: Oslo Magedansstudio
Sted: Oslo, Torshov
Oslo
Kursadresse: Bentsebrugata 11b, 0476 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 7 uker
Pris: 990

Vi tilbyr magedans kurs - Hula / Tahitisk dans. Hula /Tahitisk dans 1: introduksjonskurs til Hawaiisk Hula og Tahitisk dans. Vi går igjennom de grunnleggende trinnene i disse danseformene og setter sammen til kombinasjoner.

Det blir også masse informasjon rundt dans som fenomen på de Polynesiske øyer samt om forskjeller og lihketer mellom Hawaii og Tahiti. Det blir mest fokus på tahitisk dans og koreografien vi skal lære er nettopp innenfor stilen Tahitisk dans, det blir en kort koreografi til en moderne, polynesisk pop-låt. Dette er fabelaktig trim med en deilig følelse av sommer. Mer info på www.oslohula.com

Hula /Tahitisk dans 2: her terper vi videre på bevegelsene dere har lært på nivå 1 (enten 7 ukers kurset eller introduskjonsklasse) og lærer en ny koreografi. Mer info på www.oslohula.com

Ha på noe det er behagelig å bevege seg i, gjerne ettersittende (stretch) for da ser man lettere bevegelsene. Det er vanlig å knytte et sjal/skjerf rundt hoftene for å markere hoftebevegelsene, men dette er ingen nødvendighet. Man danser barbent eller i sokkelesten.

Målgruppe for kurset:
Vi har ingen aldersgrense på kurs, hverken øvre eller nedre, men opplegget er utarbeidet for voksne deltagere. Deltagere i alle aldre trener sammen, så dette er en glitrende anledning for mor og datter å gjøre noe sammen.