Frihåndstegnekurs - trinn 2Kursarrangør: Christiania Kunstakademi
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Kursadresse: Myntgata 2C, 0151 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 helger
Pris: 2.200

Vi tilbyr tegnekurs i frihåndstegning trinn 2. Ønsker du å bli bedre til å tegne, men synes det er vanskelig å se hva du trenger for å bli det? Er du ute etter å lære deg prinsippene som ligger til grunn for å skape god tegning? Da er dette kurset for deg. Vi starter enkelt og avanserer gradvis.

Kursinnhold:
Kurset gir konkret og solid innføring i blyanttegningens grunnleggende prinsipper og teknikker. Frihåndstegnekurset anbefales som grunnlag for alle andre kurs, samt som forstudie til opptak ved Christiania Kunstakademi sine studier på dagtid.

Du lærer om:
• Materialforståelse
• Romforklaring, gjenstands forklaring og formforståelse
• Perspektiv / romforståelse
• Lys skygge
• Oppsummering av alt vi går igjennom første kurs runde

Kurspakke i frihåndstegning:
Du kan ta en kurspakke i frihåndstegning trinn 1, 2 og 3 over seks helger. Pris kr 5.200.

Undervisning av de ulike trinnene foregår parallelt, læreren deler inn klassen etter nivåer og gir både felles undervisning og individuell veiledning / korrektur ut ifra den enkeltes nivå. Kurset kan følges år etter år om du vil fordype deg og forbedre dine ferdigheter. Hver enkelt vil etterhvert få individuell veiledning enten valg av motiv er stilleben, landskap, eller ren fantasi.

For de som ønsker å arbeide med portrett, akt eller dyretegning finnes egne kurs. Kurset lar seg godt kombinere med helgekursene Grunnleggende tegning, som for hver helg går i dybden på de samme temaene som gjennomgås på Frihåndstegning-kurset. Kurset gir konkret kompetanseheving for de som skal søke opptak til kunst,-arkitekt,- og designhøyskoler med opptaksprøver. Vi bistår i løsning av oppgavene i opptaksprøvene. Rådfør deg i så fall med kurslærer om dette.I

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker tegnekurs i frihåndstegning - trinn 2

Kursmateriell

Anbefalt utstyr:
• Tegne- eller skisseblokk, A4 eller A3
• Blyanter av god kvalitet (fx. Faber Castell) med mykhetsgrad fra B - B8. Trykkblyanter kan brukes til noen av øvelsene.
• Knettgummi, ikke viskelær
• Linjal

Vis flere tilsvarende kurs: