Estisk - nettkursKursarrangør: Language Infusion
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du vil
Pris: 1.990

Vi tilbyr språkkurs i estisk som nettkurs. Nøkkelen til å lære et språk så du kan snakke det flyende er å trene opp språkintuisjonen din, eller språkøret som vi ofte kaller det.

Hvis du bruker mye tid på å pugge estiske grammatikk-regler og fore den analytiske del av hjernen, vil du aldri kunne snakke flytende. Dessverre er pugging av grammatikk-regler noe de fleste lærere i klasserom bruker mye av tiden på. Du må derimot målbevisst trene opp språkøret ditt.

Hvordan øve opp språkøret til å kunne estisk:
Hvis det ikke fungerer å øve opp språkøret (språkprosessoren) ved å pugge grammatikkregler og gloser ord for ord, hvordan øver vi den så opp? Svaret i følge forskningen: ved å lytte og lese til store mengder forståelig estisk. Det var slik du lærte morsmålet som barn, det er slik du har lært deg engelsk så godt som du har gjort, og det slik du må lære deg estisk hvis du skal kunne bruke det aktivt. Lese store mengder tekst på estisk, lytte til tale, se på filmer, og så videre. Dermed tvinger du til å tenke på estisk. Vårt nettbaserte estisk-kurs er bygget på denne forskningsoppdagelsen.

Hvordan Transparent Online Estonian utnytter denne oppdagelsen:
Det våre kurs gjør er å la deg høre masse estisk tale, samtidig som du ser den samme teksten på skjermen og har oversettelse til engelsk slik at du kan forstå det. (Transparent Online Estonian er et engelsk program, ikke norsk). Hvis du ønsker å lære litt om grammatikk-reglene, så er det en egen elektronisk grammatikk-innføring hvor du kan lese mer, samt korte videosnutter som forklarer det minimum du bør kjenne til av estisk grammatikk. Men mesteparten av tida bruker du estisken framfor å lese fakta om språket.

Kurset har også en rekke morsomme spill og øvelser hvor du må bruke språket aktivt, du tvinges til å tenke på estisk. Når du er på farta ut av huset, kan du bruke glose-appen som følger med i kurset på din smarttelefon (Android eller iPhone) eller nettbrett, og all læring synkroniseres med det du har lært på PCen.

Hva er den hemmelige ‘mikro-økt’ faktoren:
Forskere har oppdaget at når det kommer til språklæring, er frekvens en avgjørende nøkkel. 60 minutter til sammen med språklæring fordelt utover hele dagen i en rekke korte økter er mye mer nyttig enn én enkelt 1-times økt om kvelden. Hjernen trenger å bli eksponert for språket flere ganger i løpet av dagen. Hyppig repetisjon og gjentakelse. Så vårt online kurs er vitenskapelig utformet for å gjøre det lett og praktisk å ta mange små morsomme mikro-økter med estisk i løpet av dagen.

Hvor mye tid du trenger:
Mindre enn du tror! Hvis du har 30 eller 60 minutter tilgjengelig for språklæring hver dag, vil du se veldig rask fremgang med din estisk. Du bør også fordele den tiden på flere korte 5 - 10 minutters mikro-økter i løpet av dagen (på mobiltelefonen eller datamaskinen). Med våre morsomme og kjappe læringsaktiviteter kan du alltid presse inn tid i løpet av dagen når og hvordan det passer deg.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker å lære estisk

Kursmateriell

Du trenger en datamaskin (Windows eller Mac) eller nettbrett (iPad, Samsung etc) med internett-tilgang. For evt. offline språklæring med BYKI-mobilapp trenger du en smarttelefon (iPhone eller Android).

Vis flere tilsvarende kurs:

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.