Dagskurs i Mindfulness og meditasjon



Kursarrangør: Zen House
Sted: Zen House
          Oslo, Majorstua
Kursadresse: Sporveisgata 29, 0354 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 10 - 16
Varighet: 1 dag
Pris: 995
Neste kurs: 21.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i mindfulness og meditasjon. Meditasjon er noe alle kan lære og ha glede av. Meditasjon er en trening i å erfare livet direkte uten det filteret som tankene våre utgjør. Mindfulness utvikles gjennom å benytte meditasjonsteknikker som øver opp vår evne til å være til stede her-og-nå.

Innhold:
Vi vil benytte teknikker som kombinerer både aktive og rolige faser, samt tradisjonelle, stillesittende meditasjoner, og ved å prøve disse vil du finne den teknikken som passer best for deg. Meditasjon handler om å være til stede her-og-nå. Med mer tilstedeværelse vil du kunne beholde ro og balanse i det daglige press, og oftere være i kontakt med den naturlige livsgleden. Kom og bruk en dag sammen med oss for å øve på tilstedeværelse!

De aktive fasene, som kombinerer bevegelse og pust, løser opp spenninger og gir ny energi. I de stille fasene faller alt på plass av seg selv. Vi observerer pusten og det som er. Når vi lar det som er være i fred - uten å dømme eller kritisere det, vokser det frem en større selvaksept. Vi begynner å slappe av med den vi er, og innser at vi ikke må forandre oss for å kunne godta og være glad i oss selv.

Er meditasjon noe du lenge har hatt lyst til å prøve, er dette en fin anledning til å erfare meditasjon fra ulike sider. For erfarne meditatører er dette en dag som gir inspirasjon og fordypning av egen praksis.

Kursledere:
Meditasjonen ledes av Homa Elleri og Erik Yogi Møller som begge har over 40 års erfaring med egen meditasjonspraksis og meditasjonsledelse.

Homa er innehaver og daglig leder av Zen House i Oslo (tidl. Zen Bok og Musikk) siden 2000. Hun er cand.mag., sosionom og kroppsterapeut, og er utdannet meditasjonslærer fra Osho Multiversity i India.

Erik leder Zen Leadership og EMConsulting AS, og har bred kompetanse i avspenning og stressmestring. Han arbeider til daglig med lederutvikling og endringsprosesser i næringslivet.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å lære hvordan meditasjon kan transformere din hverdag

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer varm vegetarmat, te og snacks

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
- "Takk for en herlig lørdag! Jeg må si dere er dyktige til å skape en god og trygg atmosfære slik at det indre rom blir mer tilgjengelig."
- "Takk for spennende og svært givende lørdag."
- "Takk for en herlig lørdag, den fikk meg til å endre fokus, noe jeg trenger nå kjenner jeg."
- "Takk for en flott dag i går! For meg var den svært lærerik og gav meg mye. Takk også for at dere er de dere er!"