Vi tilbyr kurs om spekemat og kjøttpålegg. .Lyst å lære å lage din egen spekemat og kjøttpålegg: spekepølser, lammerull, bacon og leverpostei? Lizas småbruk inviterer til kurs i spekemat og kjøttpålegg.
Uthuset i Hafrfjorsdsgata på Våland var opprinnelig Stavangers første elektriske bakeri. Huset har blitt bygget opp igjen av Craig Whitson og Helle Mellemstrand, og er nå lokale for teambuilding i form av matkurs.
Vi tilbyr grunnkurs i grilling med Grillkongen Craig “Grilling og atter grilling!” Vi griller for harde livet: kjøtt, kylling, diverse sjømat, grønnsaker, og mer. I tillegg lager vi sauser, marinader og krydderblandinger, salater, sideretter og knallgod dessert.
Vi tilbyr grillkurs med Grillkongen Craig. Grillens konger: Burgers & Dogs - med alt! Nordmenns 2 favoritt grillretter er burgere og pølser.
Uthuset i Hafrfjorsdsgata på Våland var opprinnelig Stavangers første elektriske bakeri. Huset har blitt bygget opp igjen av Craig Whitson og Helle Mellemstrand, og er nå lokale for teambuilding i form av matkurs. Velkommen til Uthuset!