Positiv Trafikkskole

Positiv Trafikkskole er en kjøreskole som tilbyr komplett opplæring til førerkort klasse B automat/elbil i Bergen. Vi har som mål å tilby alle kunder en proff og positiv opplæring.

Vår skole i Bergen er størst på kurs og best på beliggenhet. Vi henter ved skole, hjem og arbeidsplass etter avtale. Våre bil elever får gratis tilgang til Teorifilm.no så lenge man er aktiv elev. Teorifilm.no som er utviklet av Positiv Trafikkskole, inneholder filmer og teoritester av alle øvelser du skal lære. Dette medfører effektiv opplæring og mer kvalitet på privat øvelseskjøring.


 |  1 2   |  Neste side >>

Båtførerprøven - Bedrift gruppe

Vi tilbyr båtførerprøven for bedrifts grupper. Det obligatoriske kravet til båtførerbevis gjelder båtførere som er født fra og med 1. januar 1980 og senere.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag fra 1.190 kr  

Båtførerprøven (1 dag)

Vi tilbyr båtførerprøven på kun 1 dag inkludert eksamen. Kurset krever god konsentrasjonsevne og normalt gode mattekunnskaper. Kursavgiften inkluderer all nødvendig kursmateriell, forfriskninger, pizza og lån av pc.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag fra 1.490 kr  

Båtførerprøven privatisteksamen

Vi tilbyr privatisteksamen til båtførerprøven. Bestilling av eksamensplass er bindende. Selve eksamensgjennomføringen er kostnadsfri, men du er selv ansvarlig for å registrere deg i Båtførerregisteret og betale eksamensgebyr på kr. 837,- før kursstart.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 time  

Førerkort personbil klasse B

Positiv Trafikkskole er en kjøreskole som tilbyr komplett opplæring til førerkort klasse B automat/elbil i Bergen. Vi har som mål å tilby alle kunder en proff og positiv opplæring. Vår skole i Bergen er størst på kurs og best på beliggenhet. Vi henter ved skole, hjem og arbeidsplass etter avtale.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen fra 14.500 kr  

Førstehjelpskurs - Før du begynner å øvelseskjøre

Vi tilbyr førstehjelpskurs. Elevene får grunnleggende forståelse av det å ferdes i trafikk før de begynner å øvningskjøre, slik at de har et riktigere perspektiv på det å kjøre og har et grunnlag som letter innlæringen senere.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 3 timer 950 kr  

Komplett førerkort tilhenger med lastesikring

Positiv Trafikkskole er en kjøreskole som tilbyr Komplett førerkort tilhenger B96 inntil 4250 kg. Oppgrader til BE for kr. 2800,- Vi har som mål å tilby alle kunder en proff og positiv opplæring. Vår skole i Bergen er størst på kurs og best på beliggenhet.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld 7.400 kr  

Komplett førerkort tilhenger med lastesikring - BEDRIFT

Vi vet at for deg er tid penger. Vi har derfor gjort det enkelt for deg og din bedrift! Vårt tilbud: Komplett førerkort BE inntil 7000 kg. kr. 9750,- (kr. 9300,- ved 2-4 førerkort. Kr. 8800,- ved 5-6 førerkort. kr. 8500,- ved 7-10 førerkort )

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld 9750 kr  

Ledsagerkurs

Vi tilbyr et 4-timers ledsagerkurs for effektiv og trygg privat øvelseskjøring. Kurset er utviklet av faglig leder ved Positiv Trafikkskole, Ove Sagen-Hafstad, og er et resultat av at han gjennom sin lange erfaring som trafikklærer har sett et stort behov for økt kunnskap hos ledsagere.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer fra 890 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>