Båtførerprøven privatisteksamen



Kursarrangør: Positiv Trafikkskole
Sted: På baksiden av REMA 1000-bygget på Wergeland
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Fageråsveien 2, 5067 Bergen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 15:00 - 16:00
Varighet: 1 time

Vi tilbyr privatisteksamen til båtførerprøven. Bestilling av eksamensplass er bindende. Selve eksamensgjennomføringen er kostnadsfri, men du er selv ansvarlig for å registrere deg i Båtførerregisteret og betale eksamensgebyr på kr. 837,- før kursstart.

Hvem må ha båtførerbevis:
Det obligatoriske kravet til båtførerbevis gjelder båtførere som er født fra og med 1. januar 1980 og senere. Det er nødvendig med et slikt bevis for å føre fritidsbåter med lengde over 8 meter eller med motorkraft større enn 25 hestekrefter. Eldre personer anbefales også å ta båtførerprøven. Når du har fylt 14 år kan du begynne å ta båtførerbeviset, men du vil først få det utstedt når du fyller 16 år.

Generelt regelverk:
Når en person under 16 år avlegger og består prøven, vil personen i første omgang få utstedt en skriftlig bekreftelse med resultatet fra Norsk Test. Ved fylte 16 år vil vedkommende få utstedt båtførerbeviset ved å kontakte Norsk Test. Personer over 16 år som består prøven vil få tilsendt båtførerbevis i løpet av 2 - 4 uker. Båtførerkurs må ledes av en person med nautisk kompetanse og erfaring i bruk av fritidsbåt, og sensor skal være godkjent av Sjøfartsdirektoratet. Positiv Trafikkskole AS er et autorisert test senter godkjent av Norsk Test AS.

Målgruppe for kurset:
Dette er kun for deg som kun ønsker å avlegge eksamen for båtførerprøven som privatist.

Gyldig legitimasjon:
• Du trenger ikke medbringe annet enn gyldig legitimasjon (bankkort med bilde, førerkort eller pass)

Kursmateriell:
Du vil få utdelt alt nødvendigt utstyr inkludert PC