Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat og drikke. Vi er en gjeng kokker og vinkelnere, alle med et lidenskapelig forhold til smak og ekte håndverk. Matentusiater som vi er, ønsker vi å inspirere og videreføre kunnskapen vi har til både bedrifter, bransje og til privatpersoner. Vi har eksistert siden 2008, og vi vil fortsette å utvikle oss i årene fremover.


Asiatiske smaker

Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken. Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består av bla. Jianbing med and, spareribs og Tod mun pla(thai fiskekake).

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 12.06.2025 (+8) 4 timer12.06.2025 (+8) 1750 kr  

Gatemat /street food 2.0

Vårt populære kurs «Streetfood» har vært en kjempesuksess helt siden starten og for å gi tidligere deltagere mulighet til å lære enda mer om denne spennende matstilen har vi nå utviklet et nytt kurs med helt nye retter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 20.06.2025 (+10) 20.06.2025 (+10) 1.750 kr  

Italienske viner

Vi tilbyr vinkurs om italienske viner. Det blir en teoretisk gjennomgang der vi går gjennom vinlandets viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør. Vi smaker fem viner fra ulike distrikter denne kvelden.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 27.08.2025 (+2) 27.08.2025 (+2) 950 kr  

Nordiske Smaker - Kokkekurs

Bli med på et kokkekurs som tar for seg det nordiske kjøkken! Med suksessen til våre kurs basert på kjente verdenskjøkken, kommer neste utvidelse. Vi gleder oss til å introdusere - Nordiske smaker!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 19.06.2025 (+6) 4 timer19.06.2025 (+6) 1750 kr  

Riesling & Dimsum

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.06.2025 (+9) 3 time21.06.2025 (+9) 1.500 kr  

Street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden. Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberednings-teknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 24.06.2025 (+10) 24.06.2025 (+10) 1.750 kr