Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat og drikke. Vi er en gjeng kokker og vinkelnere, alle med et lidenskapelig forhold til smak og ekte håndverk. Matentusiater som vi er, ønsker vi å inspirere og videreføre kunnskapen vi har til både bedrifter, bransje og til privatpersoner. Vi har eksistert siden 2008, og vi vil fortsette å utvikle oss i årene fremover.


Kjøttkurs

På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon av sesongens beste kjøtt. Kurset lærer deg alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 20.01.2026 (+2) 4 timer20.01.2026 (+2) 2.200 kr  

Nordiske Smaker - Kokkekurs

Bli med på et kokkekurs som tar for seg det nordiske kjøkken! Med suksessen til våre kurs basert på kjente verdenskjøkken, kommer neste utvidelse. Vi gleder oss til å introdusere - Nordiske smaker!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 05.02.2026 (+2) 4 timer05.02.2026 (+2) 1.750 kr  

Spanske Smaker

Vi begynner med å se litt på filosofien bak spansk matlaging og kveldens meny! På dette kurset jobber vi med retter og teknikker som har fått signaturstatus i Spansk mat som: Escabeche, grillet lam, bønnestuing og baskisk ostekake, for å neve noe.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 11.02.2026 (+2) 11.02.2026 (+2) 1.750 kr  

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss i Mathallen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 21.01.2026 (+4) 3 timer21.01.2026 (+4) 1750 kr  

Vin og Vilt sesongens mat og vin

Velkommen til årets mat og vin med vilt i fokus! Vi inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk mat og vin med olympisk mester i kokkekunst Kjell-Patrick. Dere kan lene dere tilbake å nyte kvelden.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 4 timer 2.500 kr